Home & Living

#12: Viisi mattokäytäntöä ja kääntämällä Jenni Pulosin

kanssa Valiant -pyrkimyksesi löytääksesi Young House Love -jakson 12 esitysmuistiinpanot Podcast on päässyt voitolliseen johtopäätökseen. Brava! Ja jos suhteesi alueellisiin mattoihin kuvataan parhaiten “se on monimutkainen”, tämän viikon jakso on sinulle. Jaamme viisi mattopolitiikkaa, jonka avulla voit valita ihanteellisen koon, tyylin ja selvittää, mitä tehdä vierekkäisissä huoneissa. Lisäksi puhumme Flippingin Jenni Pulosille, joka on selvinnyt vuosien stressaavista palautuksista ja todellisuus -TV -draamasta, auttaen samalla Jeff Lewisiä pitämään päätään suoraan. Hän on täynnä loistavia suosituksia ja jopa rikkoo riimiä Sherryn kanssa. Jaamme myös, mitä työkalua John kuolee lisätäkseen arsenaaliinsa, millaista on mennä kirjakierrokselle, ja katsomme jatkuvasti suositun viululehden ulkopuolelle.

Voit ladata tämän jakson iTunesista, Google Playsista, Stitcheristä ja Tunein Radiosta – tai aloittaa sen soittaminen alla! Käytä sitten tätä sivua tarkistaksesi kaikki viittaamiseen linkit, muistiinpanot tai valokuvat.

Mikä on uutta

Ensinnäkin, kuinka kaunis on Greenville, SC? Yllä on kuva, jonka otin (50 muuta näennäisesti identtistä) ja jatkoin sitten osoittamaan kaikille tarkistaakseen, kuinka maaginen kaupunki oli. Lähetimme myös tämän toisen kuvan Instagramiin: Holy Root System, Batman!

Ja jokaiselle henkilölle, joka yrittää löytää lisää Haven -konferenssitietoja, ensi kesänä tapahtuu toinen. Aiomme mennä, mutta sillä välin voit tarkistaa #Havenconf Instagramissa nähdäksesi kaikkien valokuvat tämän vuoden tapahtumasta.

Mikä ei

En oikeastaan ole viikuna -asiantuntija – tai Ficus -suvun kortin jäsen – joten täällä tietoni tulivat: wikipedia+ tämä ympärist Kuten…)

Ota viisi: matot

Alla on muutama huone kodissamme (toimisto, ruokasali ja olohuone), joihin viittasimme juttelemalla mattokokoista/väristä/muodoista/tyyleistä:

Ja tässä on esimerkki siitä, kuinka suurempi matala kasa tai kudottu matto käytetään maton naudistamiseen, joka muuten saattaa olla liian pieni tilaa varten (kuvan lähde: Shelby Girard verkkoani)

Jenni Pulos

Ensinnäkin, jos et vielä nautti kääntämisestä (torstaisin, 9/8c, Bravo) – jätkä, mene siihen. Heillä on jopa joitain täydellisiä jaksoja verkkosivuillaan.

Täällä voit tarkistaa Jenin kirjan virnistä ja Bear It, tai hänen lastensa räppialbumin, Old School Kids Beats

Ja jos haluat elää joitain vanhoista rap -välineistämme, tässä on yksi huhtikuun tyhmyydestä 2013 ja toinen vuodesta 2014.

Me kaivamme

Tässä on Chris Loves Julian jakamat Saw & Stand, joka aloitti sahan kateuden (ja kuulostaa siltä, mikä Jeremy Bowerilla on oikeastaan juuri tämä erikoisosasto hänen hitisahaansa).

Ja jos et ole vielä nähnyt huonoja äitiä, tässä on perävaunu, joka pitää sinut yli.

PSST- Yritämme löytää jotain, jonka olemme kaivanneet aikaisempaan jaksoon, mutta et muista mitä näyttöä koskevia muistiinpanoja napsautetaan? No, tässä on pääluettelo kaikesta, mitä olemme kaivanneet kaikista aiemmista jaksoista.

*Tämä viesti koostuu tytäryhtiölinkeistä*

Lisää artikkeleita Young House Rakkaudesta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *