Uncategorized

Smanos lanseeraa Wi-Fi- ja GSM Smart Home -hälytysjärjestelmät

Smanos on aivan uusi nimi älykkään kotimaailmassa. Yhtiö sanoo, että he laajentavat nopeasti globaalia jalanjälkensä tuotteiden ja järjestelmien T & K -d’D: llä Fuzhoussa ja Taipeissa, joka on luotu ja suunniteltu Amsterdamiin ja valmistettu Shenzhenissä.

Yrityksellä on mielenkiintoinen valikoima älykkäitä kodinhälytysjärjestelmiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopassa, mukaan lukien W100 Dual Network WiFi / PSTN -hälytysohjain, joka on havaittu yllä.

Järjestelmässä on kosketuspaneeli ja se kommunikoi ilmaisimien ja anturien kanssa omaa 868MHz: n avulla. Sitä ohjataan iOS- tai Android -sovelluksen avulla ja kun hälytys laukaistaan, jopa kuusi puhelinnumeroa voidaan esiohjelmoida hätäilmoituksia varten puhelun tai työntöviestin kautta.

PSTN -yhteys on ensisijainen puolustuslinja. Jos hälytys laukaistaan, järjestelmä valitsee esiohjelmoituihin numeroihin oikean vastauksen saavuttamiseksi; Valtuutetut numerot voivat myös soittaa tarvittaviin asennusmuutoksiin. WiFi -yhteys on IEEE802.11b/g yhteensopiva ja toimii varmuuskopiona. Jos hälytys laukaistaan ​​ja lankapuhelin vaarantuu, järjestelmä voi silti lähettää tietoa ja hyväksyä älypuhelinsovelluskomennot. kaksoisverkot, kaksinkertainen turvallisuus.

Lisäksi Smanos on useita muita turvallisuuspohjaisia ​​tuotteita, kuten X300 GSM/SMS -hälytysjärjestelmä…

X300 on muodikkaasti suunniteltu, toiminnallisesti tehokas, intuitiivisesti toimiva hälytysjärjestelmä, joka toimii minkä tahansa tavallisen SIM -kortin kanssa, jolla on luotto. Etäjärjestelmän ohjaus voidaan tehdä tekstiviestien tai älypuhelinsovelluksen komentojen avulla.

Pyysimme Smanos Europe -yrityksen toimitusjohtajaa Brian Borghardtille osoitusta vähittäiskaupan hinnoista ja ideasta, milloin ne ovat saatavilla Isossa -Britanniassa. Hän kertoi meille…

Pakkaushinnat vaihtelevat 79 – 329 euroa. Ainoa jakelija Yhdistyneessä kuningaskunnassa Action Electronics on lopullisissa keskusteluissa monien kauppiaiden ja DIY -myymälöiden kanssa (mukaan lukien Maplin ja Argos, vain pari), ja Smanos -linja on valmis Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille kesäloman aikana , ennen koulun myyntikautta.

Smanos on uusi nimi, mutta näyttää varmasti siltä, ​​että se pitää silmällä tulevaisuutta.

www.smanos.com: Lisää älykkäitä kotiturvallisuusviestejä

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *