Home & Living

Ison-Britannian tapaustutkimus: Meriidian lisää Hi Res Audio Magic Mayfair Mansioniin

Meridian Audio on tehnyt yhteistyötä Hertfordshiren kotiteatterin asiantuntijoiden Prestige-äänen kanssa luodakseen parhaan mahdollisen Hi Res Audio -kokemuksen mediahuoneessa ja lasten TV-huoneessa , ylenmääräisestä seitsemän kerroksisesta perhekodista Lontoon Mayfairin sydämessä.

“Projektin alusta oli selvää, että kokemus oli asiakkaalle tärkein näkökohta”, sanoo Russell Bryce Prestige Audiosta. ”Mutta meidän oli myös otettava huomioon lyhyt projekti -aikataulu ja asennusrajoitukset huoneen kalusteiden ja taideteosten kustannusten vuoksi. Meridian toimitti äärimmäisen mediahuoneen äänikokemuksen, joka oli helppo asentaa ja toimittaa ilmiömäisesti aitoja ääniä. Täysin stressittömän asennuksen jälkeen olemme innoissamme tuloksesta, huone kuulostaa erikoiselta ja asiakas ei voinut olla onnellisempi. ”

Päämediahuoneessa Meridian toimitti kaksi erikoispainosta DSP8000 digitaalista aktiivista kaiuttimia toimittaakseen vasemman ja ihanteellisen kanavaäänen, joka on sijoitettu 100 tuuman Sony -television molemmille puolille. DSP8000 SES tarjoaa huomattavan voimakkaan äänen, joka pystyy paitsi välittämään draamaa ja jännitystä toimintamaisemasta, myös lisäämään todellista syvyyttä hiljaisempaan, paljon rauhallisempia hetkiä. Kaiuttimien räätälöity viimeistely hopeassa, RAL 860 m, varmistaa, että pari sekoittuu täydellisesti huoneen sisustukseen, ja näyttää aivan yhtä paljon taideteokselta kuin asiakkaan huomattava kokoelma näytöllä.

DSP7200SE-keskikanavan kaiutin on sijoitettu Sony 100 tuuman 4K-television alle räätälöityyn yksikössä, ja kaksi DSW-sub-wasofia asetetaan huoneen molemmille puolille räätälöityjen kaapien kanssa tuuletusaineella. Neljä DSP320: ta toimittaa kattoon ulottuvan äänen, jolla on värisovittua grilliä sekoittumaan vaivattomasti kattoon, päällystetty lumoavaan Alcantara-kankaaseen huoneen akustiikan avustamiseksi.

DSP320 -kaiuttimien matala profiili ja innovatiivinen suunnittelu antoivat Prestige -äänen määrittää huomaamaton vaihtoehto, joka sekoitettiin huoneen sisustukseen. DSP320 koostuu kaikesta järjestelmän elektroniikasta sen 300 mm: n neliön ja 100 mm: n syvän kotelon sisällä, mukaan lukien digitaaliset äänimuutokset ja kaksi kiinteää, tehokasta 80w-luokan vahvistimia laaja- ja basso-ohjaimille. Tämä osoittaa, että kuten kaikkien meridiaanien kaiuttimien kanssa, DSP320 poistaa telineen vahvistimen tarpeen, mikä ei vain vähennä asennuksen monimutkaisuutta, vaan myös vähentää tehon ja lämpöhallinnan vaatimuksia ja parantaa järjestelmän luotettavuutta.

Prestige Audio määritteli Meridianin HD621-ääniprosessorin, joka toimittaa linkin Blu-ray-soittimen, Sky TV Boxin ja Apple TV: n välisen linkin Meridian-järjestelmään sekä varmistaa, että ääni ja video ovat parhaan synkronoinnin. Meridian 861, myös huoneeseen asennettu, varmistaa, että Hi Res Audio Performance ja Meridianin huoneenkorjaus toimittaen äärimmäisen elokuvan katselun kokemuksen.

Vaikka koko perhe voi nauttia elokuvista yhdessä suuremmassa mediahuoneessa, lapsilla on oma tila viereisessä huoneessa pelata videopelejä ja nauttia elokuvista ystäviensä kanssa. Asiakas halusi, että huone on hauska, potkaiseva avaruus, joka tarjoaisi silti upean ääni- ja visuaalisen kokemuksen lapsille. Huoneessa on myös 85 tuuman Samsung-TV, jossa on Apple TV, Blu-ray Player, Sky Box ja tietysti pelikonsolit.

Prestige Audio määritteli kolme Meridian DSP3300 -kaiuttimia, jotka asennetaan television alapuolelle olevaan kaappiin, toimittaen vasemman, keskustan ja ihanteellisen kanavan äänen, ja kaksi DSP3300: ta on sijoitettu takaseinän kaapissa takaosan äänen toimittamiseksi. DSW: n subwoofer on piilotettu räätälöityyn kaappiin, jossa on ilmanvaihto. Meridianin tekniikka ylitti huomattavasti asiakkaan odotukset järjestelmästä varmistaen, että lapsilla on upea kokemus pelaamisen tai elokuvien nauttimisen aikana.

meridian.co.uk: www.prestigeaudio.co.uk

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *