Uncategorized

Kuinka valita sohvapöytä

Sohvapöytä auttaa ankkurointia asuintilan istuma -alueelle sekä toiminnot juomien tai välipalojen asettamiselle. Se toimittaa myös näytön pinnan rakastetuille kirjoille tai koristeellisille kappaleille. Tässä on muutama tärkeä kohta, joka on ajateltava ostaessasi sohvapöydälle.

Muoto ja koko

Korkeus

Valitse pöytä, joka toimii istumakorkeudella. Monet sohvapöydät määräävät 16 – 20 tuumaa korkealle.

Muoto

Suorakulmainen muoto toimii monissa huoneissa. Pyöristetty pöytä tuottaa virtauksen tunteen; Square käyttää suurempaa pintaa, mutta tarvitsee kuitenkin hyviä lattiatilaa.

Pituus

Pidä sohvasi mielessä valittaessa pöydän pituutta. Sohvapöydän on oltava puolet-kahteen kolmasosaan niin kauan kuin se sohva, jonka se laitetaan eteen.

Materiaalit

Puu

Lehtipuut, kuten tammi, saksanpähkinä, kirsikka tai vaahtera, hampaat vähemmän nopeasti kuin pehmeät metsät, kuten Want sekä seetri. ”Solidipuu” -pöytä osoittaa, että se on valmistettu kiinteistä levyistä. ”Kaikki puu” -pöydät luodaan suunnitellusta vanerista tai hiukkaslaudasta. Jos pöytä viilutetaan, kysy myyjältä, onko se valmistettu kiinteästä tai suunnitellusta puusta alla.

Lakattu pinta toimittaa turvallisuuden pöydän pinnalle ja varmistaa pitkäikäisyyden. Kalliissa puupöydässä on oltava uskomattoman silkkinen viimeistely.

Puupöydän jalat on kytkettävä kiinnikkeisiin sekä tenoniveliin tai kiinnikkeisiin sekä viivealtteihin, jos jalat voidaan poistaa. Luotettavissa laatikoissa on kyyhkynen nivelten pikemminkin kuin nidottuja.

Metalli

Jos nojaat kohti metallipöytä tai pohjaa, valitse ruostumattomasta teräksestä sen kestävyyttä ja kestävyyttä varten. Sitä on saatavana mattapinnalla tai se voidaan kiillottaa kromin kaltaisen kiilton saavuttamiseksi.

”Chrome” -taulukko osoittaa, että peite on käytetty metallipohjaan, samoin kuin voi nopeasti sirata tai kulua.

Lasi

Lasipöydän ilmava ilme tekee siitä loistavan vaihtoehdon kompaktille olohuoneelle. Vaikka karkaistu lasi on viisi tai kuusi kertaa vahvempi kuin peruslasi, sitä ei yleensä tarvita sohvapöydässä, koska itse lasin paksuus tekee siitä vahvan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *