Home & Living

42% Guy-korkoverkkoverkon pääsystä ja sukupuoleen Food & Shelter

äskettäinen tutkimus* TP-Link, SOHO: n maailmanlaajuinen toimittaja ja SMB-verkostoitumistuotteet paljastivat, että tehokas verkko pääsee pääsyyn joukkoihin, Yhdistyneen kuningaskunnan kuluttajien tärkeimmistä painopistealueista. Esimerkiksi miehet pitivät sukupuolta ja verkon pääsyä paljon tärkeämmälle kuin lämpimälle suojalle ja ruokaa varten, joilla on 42% ja 36% kyselyjen vastaajista sijoittavat nämä kaksi ensimmäistä näkökohtaa prioriteettiluettelossa.

Kysely osoitti myös, että web -pääsyn ansiosta yli 51% ihmisistä on vahvistanut ystävyyssuhteitaan, kun taas neljäsosa ajattelee, että se on antanut heille mahdollisuuden kokea parantuneen kuulumistunteen. Kuitenkin vain 7% ihmisistä myönsi kokeneensa positiivisen muutoksen heidän samanlaisessa elämässään Internetin ansiosta.

Muita havaintoja olivat, että rutiininomaisen 24 tunnin päivän aikana 50% ihmisistä vie paljon enemmän aikaa Internetiin kuin nukkumiseen. Lisäksi näyttää siltä, ​​että verkon saatavuuden puute voi myös aiheuttaa ihmisille kokenut tunteita, koska 82% kyselyn vastaajista ilmoitti tuntevansa ärsytystä tai raivoa aina, kun heidän yhteys epäonnistui.

Nämä luvut osoittavat selvästi autoilijoille tuotteiden lisäävän kysynnän takana, jotka voivat tarjota sekä luotettavia että tehokkaita yhteyksiä sekä työssä että kodissa. Tämän kysynnän tyydyttämiseksi TP-Link on ottanut käyttöön useita erilaisia ​​tuotteita, kuten TL-WR710 150Mbps Wireless N Tiny Pocket -reititin, jossa on 5 käyttötilaa, joka käyttää sopivaa vaihtoehtoa langallisiin tai Wi-Fi-yhteyksiin talossa tai In hotellit.

Muut uudet TP-Link-tuotteet, jotka varmistavat sekä tasaisen ja nopean verkkoverkon pääsyn, sisältävät langattoman AC1750-kaksoisbändin Gigabit-reitittimen Archer C7: n, joka on ensimmäinen reitittimien sarjassa seuraavan sukupolven Wi-Fi-standardien perusteella. Kolme kertaa nopeampi kuin langaton N -nopeudet ja tarjoaa integroidun langattoman tiedonsiirtonopeuden jopa 1,75 Gbps. Jousimies C7 on merkittävä vaihtoehto saumattomalle HD-suoratoistolle Internet-pelaamisessa sekä muissa kaistanleveysintensiivisissä tehtävissä.

TP-Link UK: n maajohtaja Eric Wang sanoi:

”Kuten äskettäinen tutkimuksemme osoittaa, nykyisessä asteittain digitaalimaailmassa nopea ja yksinkertainen yhteys on yksi Ison -Britannian ihmisten mielessä olevista ensisijaisista huolenaiheista. WLAN -laitteiden maailmanlaajuisena johtavana myyjänä tavoitteemme ei ole vain korkealaatuisten laitteiden toimittaminen, mutta ne luovat tuotteita, jotka sallivat nopeat sekä luotettavat verkkoyhteydet talossa että toimistossa, täyttäen vaatimuksen tehokkaasta yhteyksistä, jotka vaikuttavat kaikkeen Elämämme elementit. ”

*TP-Linkin suorittama tutkimus Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa. Näytteen koko 3000 ihmistä, mukaan lukien miehet ja naiset 18–55+-vuotiaita. Helmikuun maaliskuussa 2013 suoritettu tutkimus.

Tp-linkki

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *