Home & Living

Moderni maan sisustus

Q. Ostimme juuri talon, jossa oli solmittu halu viimeistelyä (kaikki pohjalaudat, kotelot ja kaapit ovat mänty). Kuinka voimme toimittaa perhehuoneen ja muuttaa valansseja siten, että huone on paljon nykyaikaisempi samalla kun se sopii silti haluamaan ja “maa” tunteen, että se antaa?

– G.M., Calgary, AB

A. Maalaismaisen modernin (tai ”uuden maan”) luominen tarkoittaa aikataulun ja orgaanisten elementtien sekoittamista moderneihin kappaleisiin. Sinun on vaihdettava muutama kappale olohuoneessasi tämän tyylin luomiseksi.

Saat paljon nykyaikaisemman ilmeen harkitse verhoiltujen huonekalujen ostamista puhtailla, suorilla linjoilla neutraalilla sävyllä. Ultrasuede -kangas toimisi hienosti, koska se toimittaa jonkin verran tekstuuria ja lämpöä säilyttäen samalla modernin reunan.

Korvaa sohvapöytä yhdellä kevyemmällä tahralla kuin nykyinen pöytäsi tyylikkäässä mallistuksessa, joka toimii hyvin takan haluamalla vaippa. Ajattele paljon eklektisempiä ilmeitä, ajattele vuosisadan puolivälin modernin tyylin sohvapöydän ostamista. Tämän aikakauden klassiset huonekalukappaleet toimivat erityisen hyvin uuden maan esteettisen kanssa, ja niitä löytyy kirpputorkeista tai myymälöistä, jotka ovat erikoistuneet tähän tyyliin.

Ajattele nojatuolin korvaamista espresso -ruskealla nahkakerhotuolilla puhtaalla, mutta huomattavalla tyylillä.

Nykyiset lamput ovat liian naisellisia huoneeseen. Valitse hoikka tyyli, jolla on aikataulu. Sohvan yläpuolella oleva peili on liian pieni ja koristeellinen – kokeile sen sijaan suurta nykyaikaista taidetta. Jos todella haluat peilin avaruuteen, ripusta se, jolla on paksu, suorareunainen runko syvänruskeaan tai mustaan ​​kehykseen. Pidä pieni konsolipöytä olohuoneen sisäänkäynnillä, mutta päivitä se asettamalla joukko pitkiä koristeellisia oksia tai oksia suureen lasisylinterimaljakkoon päälle. Tämä lisää myös jonkin verran kiinnostusta konsolitaulukon yläpuolella olevaan seinätilaan.

Vaihda valance verholevyillä puhdasta, ajantasaista ilmettä ja lisää yksityisyyttä tarvittaessa. Ripusta rapea norsunluu tai hiekkaväriset erityisen leveät twill-paneelit riittävän kauan koskettaaksesi lattiaa. Nämä näyttäisivät hyvältä ripustettuna nikkelitangolla, jossa on peruspallojen päät.

Alueen matto, joka on sijoitettu seinästä seinään mattoon, auttaa määrittelemään oleskelualueen ja lisäämään kuviota tilaan. Valitse matto, jossa on antiikki-näköinen orgaaninen kuvio, joka vastaa hienosti uusien räätälöityjen huonekalujen kanssa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *