Home & Living

MPLUS VIEWSONIC WISE -näyttö talon automaatiolla

MPLUS on uudelleen käynnistetty liiketoiminta yhteistyössä ViewSonicin kanssa. Uusi AirPanel V210 Wise -näyttö on mukana ohjelmistosovelluksissa talon automaatioon ja mediahallintaan. Järjestelmä voi tukea useita V210: tä yhdellä tietokoneella.

ViewSonicin AirSync V210 -näyttö, jossa on MPLUS HOUSE Hallitse ohjelmistosovellusta, avaa oven aivan uudelle talon viihde- ja järjestelmien hallintaan. Se on aivan ensimmäinen helppo asennus, helppokäyttöinen IP-pohjainen talo hallintajärjestelmä, joka käyttää kohtuuhintaista voimaa ja räätälöintiä. Nauti DVD-elokuvista henkilökohtaisesti rakennetusta DVD-elokuvakirjastostasi. Järjestä ja näytä kaikki digitaalinen valokuvasi. Valitse sekä kuuntele musiikkia yksilöllisistä MP3 -soittolistastasi. Tee kaikki tämä langattomasti 10 ″ värillisen LCD-kosketusnäytön ja sen 802.11b-linkin Hold-tietokoneeseen.

ViewSonicin V210 MPLUS HOUSE -järjestelmä on tehokas järjestelmä, joka voi laajentaa hallitsemaan ja automatisoida koko talo, mukaan lukien taloteatteri, valaistus, verhot ja muut.

http://www.mplusint.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *