Uncategorized

Ihana Langdon Hall

Muutama viikonloppu sitten, odotettaessa stressaavia talon palauttamisia, joita suoritamme seuraavien kuukausien aikana, Arriz sekä suuntasin Langdon Halliin Cambridgessa, Ontariossa, vähän hemmottelua varten samoin kuin T & R. Kuukausien suunnittelun jälkeen piirustukset ja muuttanut kotimme sisällön ympärillä, vaadimme jo pienen tauon.

Se oli niin hienostunut ja viehättävä – kutsuin sitä Downton Abbey -viikonloppuna! Jos et ole koskaan käynyt Langdon Hallissa, se on viehättävä chateau Lounais -Ontariossa, samoin kuin hämmästyttävän potkaiseva kokemus – varsinkin jos pidät ruoasta ja Health Club Services -palvelusta! Se on nyt uusi nopea lomakohteeni. En voi uskoa, etten ole koskaan ennen!

Kaksi Langdon Hallin rakastetuista tiloistani on aurinkokansi (vasen), jossa he tarjoavat tavanomaisen iltapäivän korkean teetä sekä baarin oleskelutilaa ensisijaisen ruokasalin ulkopuolella. Arriz samoin kuin söin jälkiruokamme tuon takan edessä illallisen jälkeen yhden yön. Koska ketään muuta avaruudessa, se tuntui erittäin regalilta.

Portaat niin paljon kuin vierastilat sisältävät kiehtovia yksityiskohtia, kuten 3/4 paneeliseinät sekä levykisko, joka on täynnä erilaisia ​​lautasen tyylejä. samoin kuin pidän erityisesti mustasta kelttiläisistä Newel-postista.

Arriz samoin kuin pelasin pari kierrosta biljarditilassa (hän ​​on hai, olen kauhea). Pidän seinien, valojen, valojen sekä pöytätason ja jopa kassakaton vihreän vihreän vaikutuksen. Tällainen aito englanninkielinen alue on tehty öljymaalauksen, ylimääräisen suuren takan sekä paneeliseinien kanssa.

Viininmaistajaiset pidetään punaisessa ruokailutilassa, jossa on vielä yksi takka. Langdon Hallilla on 58 puutapustetta, mikä tekee siitä parhaan viihtyisän talvisen perääntymisen.

Tämä on henkilökohtainen ruokailutila erityistapahtumiin. Saan aina ekstaattista nähdä niin paljon ruokailuvälineitä pöydällä sekä valkoviinilasien diagonaalisia rivejä. Ymmärrät, että tulevia makuja on lukemattomia.

Tämä on ruokailutila, josta on näköala puutarhaan. Sen on oltava upea kesäaikana. Ruokailun aikana kommentoin, että kokoonpano oli moitteeton; Ainoastaan ​​ihanteellinen määrä pinta -alaa pöydien välillä ja myös huoneessa ihanteellinen yleinen lukumäärä. Siellä on energiaa, mutta sinulla on edelleen yksityisyyttä. Meillä oli upea ateria täällä lauantai -iltana. Arrizilla oli maistamismenu ja kokki muuttivat ateriani vastaamaan hänen tahdistustaan. Söimme kolme tuntia!

Kaiken tuon ruoan jälkeen halusimme nukkua, samoin kuin uskon, että vierailumme kohokohta oli huoneemme. Meillä oli äskettäin kunnostettu tila ensisijaisessa kodissa toisen kerroksen yläpuolella. Se oli viehättävä sekä rauhallinen taupe-sävyissä ja vaalean sinivihreässä.

Tässä on lähikuva sekä matelassé-kansi ja liinavaatteet. En voi riittää tähän vuodevaatteeseen – se oli loistavasti mukava. Minulla on todella paras uni, joka minulla on koskaan ollut elämässäni. Pikemminkin rehellisesti sanottuna olisin mielelläni pysynyt sängyssä koko ajan siellä.

Kaksi tuolia sängyn lopussa olivat viihtyisä alue, joka nauttii televisiosta ja lasillisen viiniä. Haluaisin ymmärtää, mistä tämä kuvioitu sävy-tone-raidamateriaali tuli. Ne ovat pääosin avoimia siipipalautuksia-niin avoimen ja suljetun tyylin paras tasapaino-mukavat ilman tilaa ylivoimaisesti.

Tämä maukas hapokas kotitekoisella hunajalla odotti meitä tilassamme saapuessamme. Arriz söi sen hieronnan aikana, joten en todellakaan päässyt kokeilemaan sitä!

Avaruudessamme oli useita kiehtovia yksityiskohtia, mukaan lukien tämä antiikki Demilune-pöytä, jonka päällä oli näköinen lasi jalustalle sekä neljän ympäristöystävällisen lintujäljin neljän. samoin kuin ohjelma, joka oli myös takka. Jos kysyt, he sytyttävät lopullisen sinulle, ennen kuin suuntaa niin paljon kuin sänky.

Olen yleinen kylpyhenkilö, joten olin innostunut näkemään kylpyhuoneessa oleva kynsijalkainen kylpyamme. Aviomiehelleni oli myös iso lasisuihku (suihkuhenkilö!). Asetettu laattatyön matto yksityiskohdat olivat hienoja, samoin kuin Victoria & Albert French -hana.

Kelluva turhamaisuus piti suihkuhuoneen olonsa auki. Se oli koristeltu kylpysuoloilla apteekkipurkkeissa, melko saippuat sekä pyyhetangot edessä yksinkertaiseen pääsyyn.

Avaruudessamme oli tämä erillinen merkintä paneelilla varustetulla vaatekaappioven, marmorilla varustetulla matkalaukkualueella sekä tämä täysi puhdistus ja kahvila. Niin tehokas!

Messinki ovenkahvat sekä paksu verhotangot, joissa on täydet puristuspohjaiset silkkiverhot, jotka on lisätty kaikkiin erityisiin kosketuksiin.

Aamulla nautimme paljon hämmästyttävämpää ruokaa. Munamme tulivat raudan paistinpannuun taiteilijan paletissa.

Ja murtautumisen jälkeen menimme ruoanlaittokurssille, jossa huomasimme valmistavan muutaman ruokia, joita söimme edellisenä iltana.

Vietimme sunnuntaina tarkistamalla tontit. Ensisijainen ovi pitää kulhon punaisia ​​omenoita välipalan aikana kävellessäsi.

Rakastin tätä asuntoaPuu suurella katossaan takaisin, missä voin kuvitella ihmisten ruokailun kesällä.

Kävellessäni tunnistimme tämän suuren tukin pino – luultavasti pitämään kaikki huoneissa palavat tulipalot.

Se oli utuinen päivä, mutta kiinteistön ympärillä oleville poluille oli hiljainen, takaisin.

Aivan kuten Lord Granthamin keltainen laboratorio Downton Abbeyssa, Langdon Hallilla on oma kansalaiskoira, upea Bernese Mountain Dog.

Kaiken kaikkiaan tarvittava rentoutuminen. Ehdotan ehdottomasti varaamaan viikonlopun tänä talvella, jos olet alueella.

Pysy ajan tasalla ensimmäisestä blogistani, joka on dokumentoimalla Reno -stressimme, kellarikerroksen purkamisen alkua!

Valokuvien hyvitykset: 1-23. Suzanne Dimma & Ariz Hassam

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *