Uncategorized

Sarah Jessica Parker tervetuloa uuteen naapuriin Manhattanilla

Manhattanin kaupunkitalossa West 11th Street -kadulla New Yorkissa – aivan julkkisparin Sarah Jessica Parkerin ja Matthew Broderickin uuden kaksinkertaisen kartanon vieressä – myytiin äskettäin Sprintin toimitusjohtajalle Marcelo Claure 28 miljoonalla dollarilla, sivun kuusi. 10 000 neliöjalkaa kartanossa on kahdeksan makuuhuonetta, kahdeksan ja puolen kylpyhuone, huiman katot ja yksi naapuruston syvimmistä puutarhoista.

Sarah ja Matthew ostivat kaksi kiinnitettyä kaupunkitaloa vuonna 2016 ilmoitetulla 35 miljoonalla dollarilla, ja he yhdistävät nyt kiinteistöt 13 900 neliöjalkaa megakartanoon-täydellisenä sensaatiomaisella 2100 neliöjalkaa puutarhassaan, jonka se on sensaatiomainen 2100 neliöjalkaa oma. Renon loppuun mennessä on arvioitu, että viidelle tyylikäs koti on mahtava 50 miljoonaa dollaria.

Äskettäin myydyn kodin kauppa sisälsi jo hyväksyttyjen restaurointisuunnitelman, joka tekisi siitä 20 prosenttia suuremman, vaikka emme voi kuvitella, että lopputuote on yhtä tyylikäs kuin SJP: n päivitetyt kaivut.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *