Uncategorized

Ovatko Apple Musicin kaltaiset palvelut viime kädessä ahneiden taiteilijoiden takia?

Menettävätkö musiikin tilauspalvelut lopulta vetoomuksensa ahneiden taiteilijoiden takia? Kyllä, katson sinua Adele.

Adele päätti maksimoida kolmannen albuminsa lanseerauksen voitot ja lisätä nettovarallisuuttaan (tällä hetkellä 50 miljoonan punnan pohjoiseen) kieltämällä sen kaikista erillisistä suoratoistopalveluista (se on saatavana satunnaisesti muiden kappaleiden kanssa joidenkin suoratoistojen radiopalveluissa).

Streaming -kappaleiden palautukset näyttävät vaihtelevan ja ovat olleet kiistanalaisesti matalaa monille taiteilijoille. Toisaalta vanhanaikainen albumin myynti on paljon välitöntä ja tuottoisampaa.

Olen kuullut muutamia uskomattomia (vahvistamattomia) tosiasioita ja lukuja ’25’ -albumin myynnistä radiossa viime päivinä – 42%: n alennus kaikesta viime viikolla ostetusta tai kuluttamasta musiikista oli Adele, ja ’25’ Outtsold Seuraavat 83 albumia listalla yhdistettiin.

Älykäs päätös sitten Adelen myydä ei suoratoistoa. Ja jos sinä tai minä olisimme hänen asemassaan, olisimmeko tehneet jotain eri tavalla?

Aiheeseen liittyvät: Langattomat langattomat kuulokkeet tarkistettiin

Apple Music -tilaajien näkökulmasta onneksi kaikki uudet albumit eivät ole samoja. Jean Michel Jarren kauan odotettu yhteistyö ”Electronica 1: The Time Machine” julkaistiin viime kuussa, ja pystyin suoratoistaa sen Apple Musicista heti.

Mutta nyt on epäilyksiä jokaisesta tulevasta uudesta julkaisusta. Onko uusi Coldplay -albumi perjantaina streamissa vai onko se vain toinen osto -tapaus?

Huolimatta ilkikurisesta kysymyksestäni, uskon tietysti, että kaikkien taiteilijoiden tulisi olla vapaasti päättää itselleen, mitä he haluavat tehdä omilla teoksillaan ja onnittelut Adelelle hänen huomattavasta menestyksestään.

Mutta jos punnitset tällä hetkellä ajatusta musiikin vuokraamisesta sen sijaan, että ostaisit sen, perustella kustannukset kertomalla itsellesi, että sinun ei tarvitse koskaan ostaa toista albumia uudelleen, niin vain tiedä, että se ei ole aivan toiminut niin kuin haluamme kaikki toivoivat.

Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Apple.com/music: Spotify.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *