Uncategorized

AMX -ohjaussovellus Android Platform

kosketuspaneelin ohjaus osoittaa uuden Android -sovelluksensa AMX: lle Atlantan CEDIA -näyttelyssä. Ohjelmisto muuttaa Android -laitteen täysin toimivaksi kosketuspaneeliksi AMX -kodin automaatiojärjestelmien hallitsemiseksi. TPControl on alun perin saatavana Dell -viirille ja Samsung Galaxylle, ja se on valmis täyteen valikoimaan tablet -laitteita muista valmistajista vuoden 2011 ensimmäiseen neljännekseen mennessä.

AMX: n valtuutettu tuotepartneri (AMX APP), kosketuspaneelin Control Ltd, ilmoittaa mielellään Android Mobile -alustan TP -ohjauksen. Android -tpcontrol seuraa Apple iPhone-, iPod Touch- ja iPad -sovellusten ilmiömäistä menestystä.

TPControl on helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla älypuhelimet ja tablet-laitteet voivat muuttua täysin toimivaksi kosketuspaneeliksi AMX-järjestelmän alustojen hallitsemiseksi kodin automaatiosovelluksissa, tarjoamalla reaaliaikainen, AV-järjestelmien kosketusohjaus, valaistus, sävyt, huone Lämpötilat ja muut.

Yhtiö esittelee Android-käyttöjärjestelmän TPControl-sovelluksen Atlantan Cedia Expo -tapahtumassa 22.-26. Syyskuuta 2010. Tapahtuman jälkeen on suunniteltu hallittu beeta-lanseeraus. 2010. Useita Android-pohjaisia ​​puhelimia tuetaan käynnistyksen yhteydessä.

“Kun Android OS -älypuhelimet hankkivat markkinaosuuden johtamisen Yhdysvalloissa kaikkien älypuhelinten OS -matkapuhelimien joukosta tämän vuoden toisesta neljänneksestä, oli vain ajan kysymys, ennen kuin julkaisimme sovelluksemme tälle nopealle kasvavalle alustalle”, sanoi Ben Flux, operatiiviset johtaja , Kosketuspaneelin ohjaus. “Uskomme, että tämän sovelluksen saatavuus Android-alustalla antaa edelleen AMX-jälleenmyyjäyhteisölle ja antaa heille mahdollisuuden tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja paljon suuremmalle käyttäjäkunnalle.” Yrityksen kehityskartan mukaan TPControl on pian saatavana Dell -putkelle ja Samsung Galaxy Tabille, ja se on valmis muiden valmistajien tablet -laitteiden valikoimaan, jonka odotetaan saavuttavan markkinoille vuoden 2011 ensimmäiseen neljännekseen mennessä.

”Olemme todella innoissamme edistyksestä, jonka olemme saavuttaneet tavoitteemme tarjota käyttäjäystävällisistä mobiiliteknologiapohjaisista sovelluksista AMX-yhteisölle ja lippulaivatuotteemme laajalle levinnyttä hyväksyntää. Jatkamme innovatiivisten ja erittäin hyödyllisten tuotteiden kehittämistä ja tarjoamista AMX -jälleenmyyjäyhteisölle, mikä antaa heille mahdollisuuden tuottaa suurimman arvon asiakkailleen ”, lisäsi Ben Flux. Lisätietoja TPControlista Androidille ja kutsutaan ohjattavaan käyttöönottoon, tarkista meidät AMX: ssä (Booth No.912) CEDIA Expossa. ”

www.touchpanelcontrol.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *