Home & Living

Kanadalainen tyyli

lumen kanssa maassa ja lämpötilat jäähdyttävän matala, olen erityisen Kanadan mielenkehyksessä. Joten kun Timin kuuma suklaa kädessä, suuntasin äskettäin äskettäin avattuun Drake General -kauppaan Toronton Rosedale -naapurustossa.

Kadun toisella puolella Farrow & Ball ja Hollace Cluny, myymälä tuo annoksen lonkkaa tähän haute -erillisalueeseen. Kuten Downtown Post Queen Street Westissä, omistajat Carlo Colacci ja Joyce Lo antoivat sisätiloille metsäisen hyttitunnuksen. Kanadan vaahterasiirappin villapisteen huovat ja tölkit istuvat karuilla hyllyillä, jotka on valmistettu talteenotetusta puusta, joka on saatu 1800 -luvulla rakennuksesta.

Thomas Paul Bear Seafaring -motiivin juuttiset tyynyt, jotka herättävät 300-vuotisen luoteiskäytävän haun. ja paikallisen suunnittelijan Rob Southcottin pinoaminen Totem -kuppien pinoaminen kunnioittaa Kanadan ensimmäisiä kansakuntia. Yllä olevan kuvan viihtyisä Lumberjack -liivi on Vancouverin myöntämä, neuleyhtiö, joka on erikoistunut Kanadan tavanomaiseen malleihin. Käsintehty 100% villasta, ne ovat ihanteellisia tammikuun räjähdyksen torjumiseen.

Sekoitettuja antiikkisia herkkuja-herkullisia teekuppeja, keraamisia tynnyrin muotoisia sherryä ja skotlantilaisia ​​annostelijoita-sekä röyhkeä uutuus, jotka ovat loistavia lahjoihin tai lisäävät vähän huumoria kotiisi: polttasipääsuolaa ja pippuria ravistelijoita, pieni puutarha-gnome Kynttilät, pienet käsin kampatut musiikkikotelot, jotka vyötelevät tyytyväisenä syntymäpäivään, siniseen kuu tai keltainen sukellusvene.

Kuuma suklaani oli kauan poissa ennen kuin olin valmis tutkimaan myymälän varastossa. Seuraavan kerran saan suuren. ja inkivääri-chocolate-eväste lähellä olevasta Patachousta. Mmmmm.

Valokuvien hyvitykset: Valokuva: Connie Tsang, Drake -hotellin kohteliaisuus

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *