Uncategorized

Z-Wave Alliance & Piili Labs avataan Z-Wave-eritelmät

Vain 24 tuntia Amazonin, Applen, Googlen ja Zigbee-allianssin jälkeen paljastivat suunnitelmansa luoda uusi avoimen lähdekoodin viisas standardi, Z-Wave Alliance taisteli tänään takaisin omalla lausunnolla.

Z-Wave Alliance yhdessä Z-Wave-piitoimittajan piilaboratorioiden kanssa paljastavat, että ne avaavat Z-Wave-verkkokerroksen ja viestintäprotokollan-ymmärretään nyt Z-Wave-eritelmänä.

Tämä Z-Waven nopea toiminta toistaa eilisen monitoiminnan lausunnon merkityksen.

Toivottavasti lopulta kuluttaja hyötyy, kun pöly asettuu taisteluista, jotka ovat edessä tämän maan tarttumisessa. On ehdottomasti kiehtovaa nähdä tämä kaikki ravista.

Katso koko Z-Wave Alliancen lehdistötiedote sekä alla olevat linkit …

Austin, Texas, 19. joulukuuta 2019 / PRNEWSWIRE /-Piiloratoriot (NASDAQ: SLAB) ja Z-Wave Alliance paljastavat suunnitelmat Z-Wave®-eritelmän avaamiseksi ratifioiduna, monilähteen langattomana Basic-tarjouksena kaikille Pii ja pinokauppiaat kehitysmyyjät. Tämän muutoksen myötä puolijohde sekä ohjelmistosovellusten tarjoajat voivat liittyä Z-aallon ekosysteemiin, edistää johtavan Wise House -standardin tulevaisuuden kehitystä, samoin kuin toimittaa sub-GHz Z Z-Wave Radio -laitteita sekä ohjelmistosovellusten pinot. Z-Wave Alliance laajenee Z-Wave-eritelmän vaatimusten etenemisorganisaatioon ja jatkaa Z-aallon akkreditointiohjelman käsittelyä, joka sisältää ohjelmistosovellukset ja laitteistot.
Vuoden 2020 toisella puoliskolla odotetaan olevan avautunut Z-aallon eritelmä sisältää ITU.G9959 PHY/MAC -radiospesifikaation, sovelluskerroksen, verkkokerroksen ja isäntä-laiteviestintäprotokollan. Sen sijaan, että se olisi yhden lähdekoodin eritelmä, Z-Wave päätyi monilähteen, langattoman viisaan perustana, jonka Z-Wave Alliancen kollektiiviset työryhmän jäsenet ovat perustaneet. Yli 100 miljoonaa yhteensopivia välineitä, jotka on käytetty, paljon yli 3200 lisensoitua tuotetta ja yli 700 jäsenyritystä, Z-Wavella on markkinoiden kypsimpiä ja leviäviä viisaita talon ekosysteemejä.
Allianssin jäsenet ja viisaat talon kuluttajat hyötyvät Z-aallon tunnusominaisuuksista, mukaan lukien yhteentoimivuus, taaksepäin yhteensopivuus, S2 niin pitkän kantaman sub-GHz-verkolla. Z-Wave Alliance säilyttää akkreditointiohjelman ja laajentaa tarjoamalla tarjota innovaatiotoimittajille sekä laitteistoa että pino-akkreditointia sekä sovelluskerroksen sertifiointia.
“Vaatimusorganisaationa Z-Wave-allianssi auttaa ratkaisemaan viisaan talon laitteiden käyttöönottamista estävät yhteentoimivuusvaikeudet”, sanoi Z-Wave Alliancen toimitusjohtaja Mitch Klein. ”Jäsenet työskentelevät yhdessä yhdellä sub-GHz-yhteyspalvelulla, joka varmistaa eteenpäin suuntautuvan yhteensopivuuden, yhteentoimivuuden, turvallisuuden ja turvallisuuden sekä kestävyyden IoT: n kasvattamiseen. Z-Wave Alliance etenee kollektiivisesti täysin toteutuneen viisaan talon standardin. ”
Silicon Labs on omistettu Internet -standardointiin. Laajentamalla pääsyä Z-Wavelle useiden myyjien tukemana perustieteenä, viisas talon ekosysteemi hyötyy sekä laajemmasta innovaatiotuesta kiihtyneen markkinoiden käyttöönoton lisäksi.
“Silicon Labs on pyrkinyt tuottamaan positiivista asemaa markkinoilla tavoitteena edistää sekä turvallisuutta että turvallisuutta sekä yhteensopivuutta Wise House -laitteissa”, kertoi sekä IoT -talon ja kuluttajatuotteiden varatoimitusjohtaja Jake Alamat ja kuluttajatuotteet sekä kuluttajatuotteet sekä kuluttajatuotteet sekä kuluttajatuotteet Piilaboratoriossa. ”Viisaan talon markkinoiden tulevaisuuden menestys riippuu siitä, että ekosysteemit ovat lähempänä, ei kauempana toisistaan. Viisaan talon markkinoiden mahdollisuus on valtava, samoin kuin haluamme auttaa ajamaan sen menestystä. Kun ekosysteemit toimivat yhdessä kohti tyypillistä tavoitetta, koko markkinat, mukaan lukien valmistajat, kehittäjät, myyjät ja kuluttajat hyötyvät tästä avoimesta yhteistyöstä. ”
“Z-Wave-tekniikan varhaisen käyttöönottajana olemme tyytyväisiä tähän Piilaboratorioiden siirtämiseen”, sanoi Zanen Digitaalisten tuotteiden pääjohtaja George Land George Land. “Yhteensopivuuden entistä laajemman ekosysteemin mahdollistaminen vahvistaa sekä kuluttajaa että tuottajan luottamusta, mikä johtaa teollisuuden yleistä kasvua.”
Silicon Labs jatkaa investointeja Z-Wave-innovaatioihin ja myötävaikuttaa sen tulevaan kasvuun työskentelemällä yhdessä uusien palveluntarjoajien kanssa laajennetun Z-Wave-allianssin kanssa. Uudet työryhmät hoitavat allianssissa Q3 2020: n uudet työryhmät ja yksityiskohdat Piestä sekä pino-alustan akkreditointiohjelman LikewISE paljastetaan kolmannella vuosineljänneksellä.
Jos haluat löytää paljon lisää Z-Wave-tekniikasta, käy osoitteessa Silabs.com/z-Wave. Lisätietoja Z-Wave Alliance -jäsenyydestä on osoitteessa z-wavealiance.org/z-wave-spesifikaatio.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *