Home & Living

Vesternet Vera Z-Wave 40%: n alennustarjous automatisoituille kodinlukijoille

Yksi niistä asioista, joita kuulemme paljon automatisoidussa kodissa, on se, että ihmiset rakastavat mahdollisuutta ostaa Z-Wave-kodin automaatiojärjestelmään, jos vain se olisi Hieman halvempi.

Hyviä uutisia, Vesternet -kaverit ovat juuri antaneet meille kaksi uutta tarjousta yksinomaan automatisoiduille kodinlukijoille. Molemmat Vesternets Z-Wave -pakkaukset sisälsi Vera-ohjain-tehokas laatikko, joka on täysin automatisoidun Z-aallon kodin automaatiojärjestelmän keskipiste. Molemmat tarjoukset ovat saatavilla vasta tämän kuukauden loppuun (marraskuu 2010), joten jos olet koskaan harkinnut Z-Wave-järjestelmän perustamista, tämä on mahdollisuus, jota olet odottanut. Lue linkit ja tositteet, joita tarvitset jopa 40%: n alennuksen …

Langaton kodin automaatiokauppa Vesternet on tehnyt yhteistyötä automatisoidun kodin kanssa tarjotakseen 2 massiivista joulualennusta uusista Vera-paketeista-tarjoamalla yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan aloittaa Z-aaltoratkaisusi.

Suurin sijoitus Z-aaltoon on hyvä verkkoyhdyskäytävä, ja niin rajoitetun ajan marraskuun loppuun saakka Vesternet laskee hinnan 40% parhaasta saatavana tänään-Vera. Vaikka molemmat paketit ovat täysin laajennettavissa muiden Z-aaltokomponenttien kanssa, voit valita joko energia- tai tietoturvakeskeisestä pakkauksesta:

Energia

Vera Energy -sarja koostuu: 1 x Vera Internet Gateway ja 2 X HomePro ON/OFF -sovellukset

Vähittäiskauppa: £ 321,88

Tarjoushinta: 209,22 puntaa ilmaisella toimituksella

35% alennus!

Kirjoita tositekoodi kassalla: ‘AutomatedEnergy35’

Turvallisuus

Vera -tietoturvapakkaus koostuu: 1 x Vera Internet -yhdyskäytävä, 2 x Express -kolminkertainen anturi ja 2 x everspring -oven anturit

Vähittäiskauppa: 502,28 puntaa

Tarjoushinta: 301,67 puntaa ilmaisella toimituksella

40% alennus!

Kirjoita tositekoodi kassalla: ‘AutomatedSecurity40’

Nämä ovat kertaluonteisia joulun tarjoussäästöjä ja marraskuun jälkeen hinnat ovat normaalissa. Z-aallon pääsypaketit eivät ole koskaan hinnoiteltuja tätä halvalla, joten jokaiselle, joka ajattelee sijoittamista Z-Waveen ja Vera, on nyt aika tarttua pakkaukseen.
Rajoitetut varastot, joten tilaa nopeaa pettymystä.

Lue muut Z-aaltoartikkelimme

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *