Home & Living

Kickstarter: Aurinkoenergialla toimiva moottoriblinkin ja varjostinohjain

olemme palanneet lomalta, joka ei ole virkistämätön ja valmis ja valmiita satuttamaan kohti automaattista syksyä (katsomalla ikkunasta Ison -Britannian kesällä, jota ei ole vaikea kuvitella).

Joten tässä on mielenkiintoinen uusi Kickstarter tutustumisellesi. Siirtotiimi takaa helppoa asennettavan 29 dollarin Bluetooth -ohjattavan moottorin nykyisille sisäkaihtimille ja sävyille …

Kuka tahansa voi helposti ja nopeasti asentaa siirtämisen ilman käsityöläistä tai sähköasentajaa. Sen kotelo on joko kiinnitetty seinäkiinnikkeellä tai kaksois -teipillä. Halusimme, että siirtäminen olisi mahdollisimman helppoa asentaakseen laatikosta, joten teimme uudelleensijoittamisen tavanomaisilla paristoilla (4 x AAA) oletuksena ja käyttämällä mukana toimitetulla aurinkopaneelillamme yhdessä ladattavien akkujen siirtämisen kanssa tulee omaehtoiseksi. Siirrä voidaan myös asentaa pysyvällä virralla käyttämällä USB -portin virtalähdettä MICRO USB -kaapelitelevisiolla (ei mukana).

Katso paljon lisätietoja siirrosta tai tukeaksesi projektia, tutustu alla oleviin linkkeihin.

Teptron.com: Kickstarter.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *