Uncategorized

Kotin automaatiotilannetutkimus: Räätälöityjen hallintalaitteet

UK-asiantuntija-asiantuntija-valmistetut hallintalaitteet toteuttivat äskettäin yhden heidän paljon kunnianhimoisista projekteistaan. Katso kaikki kuvat ja yksityiskohdat …

Tässä työssä räätälöityjen hallintalaitteiden hyödyntäminen ja integroituminen melkein jokaiseen tarjotun automaattisen hallintajoukon mukaan, mukaan lukien edistyksellinen ääni, video, valaistus sekä lämmitysohjaimet.

Tämä työ kattoi 10 000 neliömetrin kokonaispinta-alan, mukaan lukien kaksi huvilaa sekä huomattavan määrän maata, joissa on erilaisia ​​urheilumahdollisuuksia ja puutarhoja, jotka kaikki tarvitsevat erilaisia ​​huipputeknisiä automaatiojärjestelmiä.

Asuin- tai kaupallisen kiinteistön omistaja halusi tuottaa unelmalomapaikan, samoin kuin tämä osoitti, että koko kompleksi oli pakattu nykyiseen talon automaatioteknologiaan. Sisäisesti lyhyt oli toimittaa Full HD -äänen ja video jokaisessa huoneessa, sillä sillä oli kyky jakaa tämä huoneiden välillä sen lisäksi, että se voi nauttia tai kuunnella lähteitä itsenäisesti. Myös monet tiloista tarvitsivat talon elokuvateatterit nautinnolle surround -äänen, syventävän äänen visuaalisen kokemuksen suhteen.

Makuuhuoneen TV ja Artcoustic

Ulkoisesti räätälöityjä valvontaa pyydettiin sisällyttämään edistyksellinen automaattinen valaistus sekä äänijärjestelmät puutarhoihin, koripallokentäihin ja terasseihin. Koko asuin- tai kaupallinen omaisuus saatiin päätökseen korkean teknologian, turvallisilla sisääntulojärjestelmillä, joissa oli CCTV-seuranta sekä sisätilojen viestintäjärjestelmä. Olemme koonneet nopeasti muutaman hämmästyttävän tekniikan läpikulun, jota käytetään tämän sensaatiomaisen projektin yhteensäteen:

Video – HD -videolähteet jokaisessa asuin- tai kaupallisen ominaisuuden tilassa on linkitetty yhtä paljon kuin Kaleidescape DVD / Bluray -palvelin, satelliittivastaanottimet ja Apple TV.

Joustavuus ja yhteensopivuus olivat ratkaisevan tärkeitä kiinteistön omistajalle, joten kaikkien sisäänrakennetun videon ja äänilähteiden lisäksi asennettiin Crestron Digital Media Input -levyjä, jotka mahdollistivat asiakkaan kytkemisen moniin Muista lähteistä, mukaan lukien kannettavat tietokoneet, videokamerat ja pelikonsolit.

Makuuhuone kosketuspanoksella

Mukautetut ohjaimet, jotka on asennettu avattavasta projektorinäytöistä sekä projektorihisseistä, jotka pitävät SIM2 MICO LED -projektoria useissa huoneissa. Elokuvajärjestelmä on piilotettu kokonaan kattoon ja seiniin, samoin kuin jokaisessa huoneessa olevalla kosketusnäytön säätimillä.

Ääni – Asuin- tai kaupallinen kiinteistö perustettiin lähes 60 erillisellä ‘äänivyöhykkeellä’ etävahvistimilla, jotka kaikki on linkitetty keskitettyyn Crestron Sonnex -äänjakelujärjestelmään.

Artcoustic puhuja loungessa

Äänijärjestelmälle räätälöityjä säätimiä asensi artcoustic DFF-180-43Pro -kaiuttimet, jotka on linkitetty yhtä paljon kuin artcoustiset DFS-180-43-subwooferit sekä melu tasoitettiin kokonaan jokaiselle tilaa varten parhaan akustian tuottamiseksi. Kuntosalille tämä sisälsi ääniohjaimien säätämisen kuntokeskuksen laitteiden resonanssin huomioon ottamiseksi. Riittää, kun todetaan, että näiden huippuluokan kaiuttimien luomaa melua on vaikea voittaa asuinjärjestelmässä.

Äänijärjestelmät pitkittyivät ulkopuolella Bowers & Wilkins WM6: n ulkopuolisten kaiuttimien asennettuna koripallokentäille ja terassille – tässä kodissa et koskaan ole ääniraita.

VALAUTTAMINEN JA LÄMMÄT – Crestron Greenlight -järjestelmä asennettiin alueelle yli 300 valaistuspiirin hallitsemiseksi. Kotiin perustettiin käsikirja sekä automaattiset valaistusprofiilit, jotka sisältävät koko asuin- tai kaupallisen kiinteistön käytetyt automatisoidut yöpymisasetukset varmistaakseen, että kiinteistö näyttää aina parhaalta. Sen lisäksi, että valaistus on hallinnassa minkä tahansa tyyppisissä seinällä asennetuissa hallinnassa olevissa paneeleissa, se asetettiin samoin kuin valinta, joka hallitaan etäyhteydessä minkä tahansa tyyppisellä iPad- tai Android-sovelluksella.

Viinikellari

Jokainen tila asennettiin KNX -rajapinnalla, jotta asukkaat hallitaan heti tai manuaalisesti.

Turvallisuus – varmistaakseen, että kiinteistön turvallisuus, automaatiojärjestelmä oli päällä intuitiivisilla sormenjälkivierailijoilla etuporteissa, mikä osoittaa, että omistajan ei tarvitse koskaan huolehtia avaimen tuomisesta. Turvajärjestelmä sisältää myös säädettävän kokoonpanon, jota hallitaan, kun henkilöstö voi päästä omaisuuteen. Kiinteistön yli asennettiin kolmetoista korkeaa merkitystä kameraa, joihin kaikki ovat helposti saatavilla ominaisuuksien sisällä olevissa televisioissa.

Kylpyhuoneen kosketuspaneelit ja peili -TV

Lopuksi asennettiin Crestron Digital Media -järjestelmä linkittämiseen ja hallitsemaan kaikkia asennettuja järjestelmiä suorittaen poikkeuksellisen työn, joka on ehdottomasti yksi teknologisesti edistyneimmistä ominaisuuksista.

Mukautetut säätimet ovat tyylin asiantuntijoita ja House Auton asennustaMation-järjestelmät, koko talon AV ja House Cinemas, suorittavat työpaikkoja Isossa-Britanniassa ja maailmanlaajuisesti.

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *