Home & Living

Laser tuo automaatiokodin

Laser-palvelujärjestelmät ovat toimittaneet Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan markkinoille kotiautomaatiotuotteita ottaen huomioon, että vuosi 1995. Kun palvelu on jatkanut laajentumistaan ​​lähes kahden vuosikymmenen aikana, se on lisännyt yksityiskohtaisia ​​alueita Clipsal C-BUS: sta, Cytech Comfort Security ja paljon äskettäin KNX. Nyt Laser on siirtänyt älykkään kodin vaihtelunsa yhdeksi verkkokauppaan osoitteessa www.laser.com, jossa asiakkaat voivat hyödyntää yksittäistä lasertilinsä antaen heille pääsyn valtavaan valikoimaan älykkäitä kodin tuotteita ja vertaansa vailla olevaa teknistä tukea.

Lehdistötiedote – Laser -tarvikkeet vertaansa vailla oleva kodin automaatiovalinta Lontoo, Englanti – 19. syyskuuta 2013 Laser Service Systems on innoissaan ilmoittaa uudelleen käynnistetystä verkkosivustosta, joka tuo koko kodin automaatioluettelonsa yhdessä ensimmäistä kertaa.

Laser on pisin vakiintunut online-kodin automaatio-e-taileri Isossa-Britanniassa. Vuonna 1995 laser aloitti kodin automaatiomaailman, joka myi X-10-moduuleja. Siitä lähtien yritys on laajentunut useita kertoja, ensinnäkin vuonna 2004 Clipsal Australian lippulaivavalaistuksen hallintajärjestelmän kanssa. Vuonna 2010 Cytech -tekniikan Comfort Smart Home -turvallisuusjärjestelmä lisättiin salkkuun. Sitten vuonna 2013 laser käynnisti yksityiskohtaisen luettelon KNX: n rakennusten hallintajärjestelmistä.

Pääjakelijana Laser voi tarjota tavallisia vähittäiskaupan tilejä, kauppatilejä ja vahvistettuja integraattoritilejä, joilla on asianmukainen alennusaste. Laserilla on osake sekä koulutettu ja sertifioitu henkilökunta varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen kaupan, palvelun ja varmuuskopion heidän vertaansa vailla olevasta alueelta.

Ota yhteyttä: Press@laser.com – Käy Laser.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *