Home & Living

IDRATEK esitteli Apuohjelman mittauksen

IDRaekin tuen, joka on ottanut meihin yhteyttä uutisten avulla erittäin hyödyllisen ja tyypillisesti pyydetyn ominaisuuden Cortex -ohjelmistolle…

”Idratek on tukenut apuohjelmien mittaamista. Tämä käsittää kaksi näkökohtaa: 1. Pulssien kertymisominaisuuksien käyttöönotto digitaalisiin syöttömoduuleihin (ostamaan pulssin lähtömittarit). 2. Mittauksen ja useiden mittauskohteiden käyttöönotto aivokuoreen (joka tietysti integroituu sitten kaikkeen muuhun Cortexin toimittaman).

Tällä hetkellä ainoat käytössä olevat sovellukset ovat sähköenergian mittaus. Yhdistyneen kuningaskunnan asennuksissa kustannustehokas mittari, jonka olemme kokettaneet itse, on AMPY 5196B (~ £ 35 EXT VAT & P&P). Yhdysvalloissa ezmetrin ‘Denali’ -malli vahvistetaan sopiviksi. AMPY on linja-laite, kun taas paljon kalliimpi Denali käyttää nykyisiä muuntajia.

Pulssimääritys voidaan “asennettu” olemassa oleviin täysin ohjelmoitaviin moduuleihin (kuten QRI, QRH ja MFP-sarja). Tämä tapahtuu yksinkertaisesti ilmaisella laiteohjelmistopäivityksellä, joka voidaan tehdä in situ Idranetin avulla. Mutta myös ominaisuus johdetaan vähitellen muiden moduulien uudempiin versioihin, joissa on digitaalisia syöttöominaisuuksia. Nykyiset tai uudet asiakkaat voivat ottaa meihin yhteyttä sopiviin laiteohjelmistotiedostoihin tai niihin liittyviin kyselyihin. ”

IDRATEK -mittaustietosivu

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *