Home & Living

Viikon hyödyllinen gadget: Nämä 20 puntaa Bluetooth -kuulokkeet ovat fantastisia

Tiedän, kuulokkeet taas, en voi pysäyttää itseäni, se on sairaus. Ja odota, kunnes näet seuraavien kuukausien viestit

Sillä välin tässä on pari, jonka voit ostaa täysin syyllisyyttä. Anker Soundbuds -tunniste-Ear-Bluetooth-korvakuulokkeet ovat noutaneet mieleni siitä, mikä langaton kuuloke voi olla.

He räjäyttävät bragi ‘kuulokkeet’ (£ 160) sekä basson (mikä on hienoa) että äänenvoimakkuutta. 90mAh: n akun lataaminen kestää 90 minuuttia ja tarjoaa noin 6 tuntia peliaikaa.

Hinnan ja yllättävän miellyttävän äänen lisäksi rakastan magneettijärjestelmää, joka tarkoittaa, että kun ne on erotettu, ne muodostavat yhteyden heti puhelimeeni.

Smart-Magnets Power päällä, kun se on erotettu ja pariksi automaattisesti viimeisen kytketyn laitteen kanssa.

Hikomuoto: Innovatiivinen nano-insinööri tarjoaa vankan suorituskyvyn käytännössä missä tahansa ympäristössä.

Räätälöity istuvuus: Mukauta pidike monikokoisilla koroksilla ja patentoiduilla Airwingsillä-suunniteltu erinomaiseen mukavuuteen ja otteeseen.

Mitä laatikossa: S/M/L Earttips, S/M/L/XL Airwings, FitClip, Mikro USB-kaapeli, matkapussi, Welcome Guide, 18 kuukauden takuu.

Langattomat kuulokkeet, älykkäät magneettiset kuulokkeet, joissa on APTX -tekniikka, CVC 6.0 melunvaimennus, 6 tunnin toistoaika – Bluetooth 4.1 -kuulokkeet mikrofonilla

Jos olet älypuhelimen käyttäjä, joka on äskettäin menettänyt kuulokeliitänsi, kauppaa Dongle-Landista. Tämä on hinta, jonka maksin menemästäni Sony In-Korvan johdotetuille kuulokkeille. Heck hintaan, se ei ole merkitys, jos jätät ne bussiin. Kokeile heitä, mitä sinulla on menetettävä.

Saatavana Amazonilta

15 788 arvostelua

Anker Wireless -kuulokkeet, päivitetyt Soundbuds Slim Workout -kuulokkeet Magneettiset korvakorvakuulokkeet, Bluetooth 5.0, 10 tunnin toisto, IPX7-vedenpitävä harjoittelu, juoksu, uinti, kuntosali, työ, koti, koti

Fantastinen ääni: 6 mm: n ohjaimet antavat sinulle kristallinkirkkaan ääniprofiilin. Samanaikaisesti Bluetooth 5 varmistaa vakaan yhteyden.
Sopii kuin hansikas: mukava ja kevyt kuin höyhen, korvakappaleet mukautuvat korviin vielä mukavuuden saamiseksi.
Valtava akun käyttöikä: Jopa 10 tuntia ei-stop-toistoa vain yhden latauksen jälkeen.

Osta Amazonista

Viikon aikaisemmat välineet

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *