Uncategorized

Intwine Energy

Intwine Energy -sovelluksen käynnistämä Wi-Fi-termostaatti on käynnistänyt uuden IECT-220-Wi-Fi-kommunikoivan termostaatin. Yksikössä on ilmainen perusvalvontapalvelu ohjattavaksi verkon kautta premium -palvelulla, ja paljon enemmän ominaisuuksia on saatavana 15 dollaria vuodessa …

”Edullinen mukavuus hiiren napsautuksella… ICECT-220 on täysin varustettu Internet-kytketty ohjelmoitava termostaatti. Kun ICECT-220 on ohjelmoitu asianmukaisesti säästämään asunnonomistajia 15-20% lämmitys- ja jäähdytyskustannuksista tai lähes 200 dollaria vuosittain (Energy Star). Näiden säästöjen ymmärtäminen ei ole koskaan ollut yksinkertaisempaa kyvystä seurata ja hallita IECT-220: ta Intwinen kuluttajaverkko-portaalilla ja iPhone-sovelluksella! ICECT-220: n ja Intwinen yhteysratkaisun avulla on vihdoin täysin joustava platfrom, joka kykenee samanaikaisesti tyydyttämään sekä energian tarjoajien että kuluttajien tarpeet.

Intwine Energy IECT-220 Kommunikoiva termostaatti sisältää ilmaisen perusvalvontapalvelupaketin-jonka avulla voit tarkistaa nykyisen energian tilan milloin tahansa tietokoneeltasi tai mobiililaitteelta verkkoportaalin avulla. Lisäksi Intwine Energy ICECT-220 -verhoilmoittava termostaatti sisältää premium-ohjauspalvelun ilmaiseksi 30 päivän ajan ilmoittautumisen jälkeen verkkoportaalin kautta. Ensimmäisen 30 päivän jälkeen premium -ohjauspalveluun vaaditaan 15 dollaria (mutta ei perusvalvontapalveluita) vuosimaksu; Premium -ohjauspalvelu myydään erikseen Intwine Energyn kautta. ”

intwineenergy.com: Lämmitysohjausfoorumimme

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *