Home & Living

74% kuluttajista ei ole tietoinen älykkäästä kodista, 19% ehdottomasti ei halua yhden

uuden tutkimuksen Harris Interactive -yrityksen esittämistä mielenkiintoisia mielipiteitä älykkäästä kodista. Tutkimuksessa tutkittiin ”yli 1000 Yhdistyneen kuningaskunnan vastaajan edustava otos” ja paljasti, että 74% ei ole tietoista, että älykäs kodin tekniikka on jo saatavilla ja 19% ehdottomasti ei omista älykäs kotijärjestelmää. Haasteet ja mahdollisuudet teollisuudelle. Lue alla oleva koko julkaisu …

Älykkäät kotijärjestelmät ovat nykyinen tekniikan kehitys, jonka avulla kuluttajat voivat seurata ja hallita kodinsa energia-, vesi-, viestintä- ja nautintopalveluaan käyttämällä erilaisia ​​älykkäitä, kytkettyjä laitteita – mutta vain yksi 20: stä (5%) Ison -Britannian kuluttajista sanoisivat ehdottomasti oma yksi, verrattuna viidestä (19%), jotka ehdottomasti ei.

Johtavan markkinatutkimusviraston Harris Interactive -tutkimuksen mukaan älykkäiden kotijärjestelmien tärkein syy ei ole kuluttajien suosittuja luottamuksen puute; Kaksi viidesosaa (41%) vastaajista väittää, ettei ole riippuvainen mistään nykyisistä palveluntarjoajistaan ​​(mukaan lukien apuohjelmat, laajakaista, televiestintä ja kodin turvallisuus) järjestelmän toimittamiseksi, joka mahdollisesti mahdollistaisi heidän hallinnan ja sen seurauksena heidän vähentäminen, heidän heikkeneminen, heidän heikkeneminen Kulutus painikkeen kosketuksessa.

Tutkimuksessa, joka tutki kansallisesti edustavan näytteen Yhdistyneen kuningaskunnan kuluttajista, havaitsi myös, että suurin osa kuluttajista (74%) ei ole tietoinen älykäs kodin tekniikka, lähes kolmas (31%) uskoo, että se vie vähintään viisi vuotta tai Paljon enemmän kehitettävää, kun taas melkein jokaisesta kymmenestä (9%) ei usko, että älykkäästä kotijärjestelmästä tulee koskaan todellisuutta.

Kuluttajat mainitsivat säästää rahaa kotitalouslaskuihin tärkeänä prioriteettina – puolet vastaajista (50%) olisi ilo hankkia kaikki palveluntarjoajilta kaikki palvelut, jos sillä oli taloudellinen järkevä ja samanlainen osuus (52%). Syy heidän kotitalouden energiankulutuksen hallintaan paljon tehokkaammin.
Tutkimuksen lisätuloksia ovat:

Säästöaika ei riitä vakuuttamaan kuluttajia älykkäiden kotijärjestelmien eduista, ja alle kolmas (31%) on valmis harkitsemaan kaikkia palveluita, jotka säästävät heille aikaa.
Teknologisella kehityksellä sinänsä ei ole erityistä arvoa kuluttajille, ja vain yksi viidestä (21%) vedoten tähän prioriteettina.
Suurin osa kuluttajista ei ole yhtä suuri kuin heidän kotonaan, se ei käytä kytkettyjä laitteita tai sovelluksia heidän terveyden ja hyvinvointinsa seuraamiseen. Kolme viidesosaa (62%) ei käyttämättä aktiivisesti tekniikkaa, kun taas alle viidesosa (17%) jotka käyttävät niitä säännöllisesti.

Harris Interactive -yrityksen tutkimusjohtaja Lee Langford kommentoi: ”Palveluntarjoajilla ja muilla, jotka haluavat toimia älykkäässä teknologiatilassa Tämä on edelleen erittäin avoin kenttä, ja luotettavimmat palveluntarjoajat menestyvät paljon todennäköisemmin pitkällä aikavälillä. ”
Raportti on osa Harris Interationin asiakasvoimasarjaa, joka tarjoaa tuotemerkkejä kilpailijan vertailuanalyysien ja näkemyksien asiakassuhteista ja kokemuksista. Asiakasvoima luodaan auttamaan organisaatioita ymmärtämään, kuinka kuluttajien vuorovaikutus tuotemerkkiensä kanssa muuttuu.

Harris-interactive.co.uk

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *