Uncategorized

Litteitä kaapeleita retro -istuvuuden helpottamiseksi

Me kaikki rakastamme langattomien tuotteiden mukavuutta, mutta joskus sinulla on vain kaapeli. Tarvitsetko kodittujen verkkopisteen nopeuden ja turvallisuuden tai haluat hallita verhoja tai jotakin muuta matalajännitepiiriä, kaapeli on silti erittäin toivottava väline älykkään kodissasi. Nyt Asheridge Communications laukaisee joukon erittäin ohutta kaapelia Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä helpottaa retro -johtimia piilottamalla ne lattian alla, seinän peittämisen ja jalkalaudat jne. …

”Asheridge Communications, audiovisuaalisen, testaus-, kodinverkko- ja yhdistämisratkaisujen asiantuntija-asiantuntija räätälöityjen asentajien tarjoaja on käynnistänyt innovatiivisen Taperwire Ultra-ohut kaapelointivalikoiman. Ihanteellinen asennuksiin, joissa kanavia kaapeliajoihin ei ole joko mahdollista tai toivottavaa, kavipuistoalue on monipuolinen, vähäinen, liima-tukeva kaapelointialue, joka pystyy vähentämään merkittävästi asennusaikaa, kustannuksia ja häiriöitä.

ASHERIDGE toimittaa lukuisissa Yhdysvaltain asuinrakennuksissa, ja kavitapeleiden kaapelointityyppien valikoima kattaa käytännössä kaikki tyypilliset mukautetut asennussovellukset. Näitä ovat 10, 12, 14, 16, 18, 22, 24 ja 26 AWG, Coax & Cat 5, joka soveltuu käytettäväksi A/V-verkottumisessa, puhelin-, turvallisuus- ja valaistuskaapeloinnissa… uraauurtava ohut, tasainen muotoilu eliminoi Tarve aikaa vievälle ja sotkuiselle seinien jahtaamisen tai reikien poraamisen kaapeleiden ajamiseksi vaarantamatta signaloinnin nopeutta tai eheyttä. Litteissä kuparilangan kaapeleissa on 99,999% puhdasta happea vapaata kapellimestareita, ja sitä on käytetty menestyksekkäästi yökerhoissa, teattereissa ja vapaa -ajan komplekseissa. CAT5- ja RG6 -koaksiaaliset videomallit hyödyntävät Belden CDT -johtoa. Taperwire -alue on siis ihanteellinen ratkaisu uusiin tai jälkiasennettuihin räätälöityihin asennusprojekteihin, joissa korkealaatuinen suorituskyky ja sisäestetiikka ovat keskeisiä vaatimuksia. Kaapelointi soveltuu maalaamiseen tai piilottamiseen taustakuvien ja mattojen alla, jotta sisustus estetiikkaa auttaisi entistä enemmän. Sitä voidaan myös ajaa helposti puun ja laminaattilattian alla, leikkauslaitteita ja jopa upotettua betoniin tarvittaessa.

Erityisesti kehitettyjen DuPont- ja 3M -liimojen avulla Taperwire -kaapelointi varmistaa erityisen vahvan sidoksen kaapelin ja asennuspinnan välillä. Kaikilla kaapeleilla on yli 4000 voltin suojaa pintapuolella ja 450 voltin suojaa liima -puolella asiakkaan mielenrauhaa varten.

Vieraile Ashcomms.com -sivustossa tai soita suoraan +44 (0) 1494 794770. ” : litteät kaapelit

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *