Home & Living

Keene Eye Ruuting Commander hallitsee useita taivaslaatikoita

Tässä on uusi laite, joka on siunaus mukautetuille asentajille sekä DIY -talon autoaattoreille. Keenen silmien reitityskomentaja (tai lyhyt KERC) on laite, joka mahdollistaa useita taivasvirittimiä täsmälleen samassa paikassa – ehkä kaapin tai 19 ″ telineen – hallita erikseen.

”KERC – Suorita useiden taivaan vastaanottimien riippumaton hallinta täsmälleen samassa kaapissa. KERC on edistyksellinen IR -hallintajakelulaite, joka on suunniteltu ensisijaisesti hyödynnettäväksi UK Sky® -satelliittidekoodereiden kanssa. Se on erityisen sopiva useiden Sky® -vastaanottimien asennuksiin, koska se pystyy voittamaan täsmälleen saman tyyppisten vastaanottimien kysymyksen, joka vastaa kaikki täsmälleen samaan IR -koodiin.

KERC pystyy purkamaan Sky® IR -signaalien eri moodit ja polttamaan niitä tiettyihin vastaanottimen lähdöihin tarpeen mukaan.

Se saavuttaa tämän tekemällä hyödyntämällä, joka on jo sisäänrakennettu kaukosäätimeen. Jokaisen Sky® -vastaanottimen toimitetun kaukosäätimen hallinta voidaan asettaa yhdeksi kolmesta eri vastaanottimen tyypistä (Standard, Sky+® & SkyHD®) sekä samoin yhdeksi neljästä eri tilasta (0,1,2 ja 3), joka tarjoaa Kaiken kaikkiaan 12 mahdollista IR -koodia. KERC pystyy erottamaan nämä eri tyypit ja polun IR -signaalin vastaavasti.

Hallitse itsenäisesti useita taivasvastaanottimia täsmälleen samassa kaapissa

Tarjoaa ”kovajohdoton” kaappiliuoksessa

Poista IR -verenvuoto ja ristikkopuhe

Työskentelee alkuperäisten Sky -kaukosäätimien kanssa ”

KERC: tä tarjotaan nyt 99,00 puntaa

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *