Home & Living

Onko välkkyminen ratkaisevan tärkeä maailman pienin näppäimistö?

Flick Crucial näppäimistö on pienoisnäppäimistö, joka on suunnittelun perustiedot, koostuu vain 6 salaisuudesta ja ne ovat kaikki välkkyviä. Näppäimistön työskentelemiseksi painat vain missä tahansa ratkaisevan tärkeän ja välähdyksenä, mikä sitten seulaa tekstianalan merkityksellistä merkkiä. Siinä on 2 perusnäyttöä, mukaan lukien numerotyyny, jonka voit helposti vaihtaa.

On myös välimerkkejä, joiden avulla voit luoda asianmukaisesti muotoiltuja kappaleita muistiinpanoosi. Hieno asia tämän sovelluksen kanssa on, että voit tosiasiallisesti painaa minne tahansa tärkeässä ja leikattaa sitten mihin tahansa suuntaan kohti kirjettä, mikä osoittaa, että se on erittäin joustava ja käyttäjäystävällinen. Flick Crucial toimii iPhone-, iPad- ja iPod Touch IOS 4.0: lla, jotka ovat saatavana älypuhelinpalvelujen tarjoajilta, kuten www.o2.co.uk, ja sitä kutsutaan tällä hetkellä maailman pienimmäksi näppäimistöksi.

Ensimmäinen Flick Crucial -versio on tuotettu ilman autojen muuttamista tai ennustavaa tekstivaihtoehtoa. Tämän taustalla on, että välähdyksellä on tärkeä tarkkuussuhde, joka perustuu kirjoittamasi siihen, ja minkä seurauksena se ei tarvitse predikatiivista vaihtoehtoa, joka on tällä hetkellä vakiona paljon tekstikenttävaihtoehtoja. Se luottaa paljon enemmän ohjelmiston laatuun vastaamaan tarkalleen sitä, mitä käyttäjä syöttää sen sijaan, että yrittäisi ennustaa, mitä ne tarkoittavat. Tämä on hieno ominaisuus, joka voi poistaa paljon menetettyä aikaa poistavia lauseita, jotka usein luovat paljon ennustavia tekstiohjelmistoja, mutta jota käyttäjä ei tarkoita.

Näyttö vie vähän oppimista, mutta kun olet tottunut, se on erittäin nopea ja tarkka tapa kirjoittaa tekstiä. Se on tällä hetkellä saatavana iPhone App Storesta. Se on lähinnä TextPad -sovellus, ja kun olet valmis kopioimaan ja liittämään tekstin, tallentaa ne tai sähköpostitse tiedot. Paljon enemmän viettää aikaa sovelluksen kanssa, sitä paljon helpompaa se on ja nopea. Se pääsee pisteeseen, jossa sinun ei tarvitse katsoa näppäimistöä tai miettiä, mitä kirjoitat, se tulee vain luonnollisesti, joten kosketat onnistuneesti kirjoittamista. Nyt hintaan, se ei ole ilmainen sovellus, mutta se on pieni kustannus siitä, mitä se tosiasiallisesti tekee, tällä hetkellä saatavana App Storessa hintaan 1,19 puntaa (2 dollaria) ja on yksi sovellus, jota sinun on harkittava lähelläsi olevan sähköposti- ja tekstisovellusten pitäminen Joten voit vaihtaa nopeasti näiden kahden välillä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *