Home & Living

Flamant-inspiroima koriste

, jos et ole jo kuullut liekkityylistä, sinun täytyy elää suunnittelijakivin alla.

Koti- ja talopiireissä belgialaisella harmaalla maalilla sekä valkaistulla puulla on ollut suuri vaikutus viime vuosina. Usko vuoden 2009 prinsessa Margaret Hospital Showhouse -tapahtumaan (ja etsi lehden leviämistä huhtikuun 2010 numerossa lehtikioskeissa 15. maaliskuuta!).

Ulkonäkö tulee meille kansainvälisesti ymmärretyn myymälän/tuotemerkin kautta, nimeltään Flamant, joka sijaitsee Belgiassa. (Voit muistaa, että Lynda Reeves sävelsi äskettäin myös sarakkeen, joka korosti heidän hyveitään.)

Eivätkö heidän keittiönsä ole unenomaisia?

En ymmärrä sinusta, mutta en kuitenkaan aio muuttaa Belgiaan minkäänlaista aikaa pian. Joten minun on saatava liekki täältä samoin kuin halvalla! Puhelemme sitä taloudelliseksi liekiksi. Sekä täällä tuotteiden kanssa on Crate & Barrel!

Pidän tästä pöydästä! Sitä kutsutaan ranskalaisen keittiön alueen pöydäksi ja tarjoaa 1 599 dollaria. Voit soittaa sille belgialaisen keittiöpöydän, jos haluat. Pidän myös muista suurista ranskalaistyylisistä korostuksista laatikosta!

Etkö pidä tästä Artesia -tarjottimesta 37 dollarilla? Se näyttää fantastiselta nojautuneena yläpuolella sijaitsevan Crate & Barrel -keittiöalueen seinää vasten, samoin kuin tiukasti kudottu rottinki muistuttaa minua prinsessa Margaret Hospital Showhouse -keittiössä käytetyistä aitoista liekkailusta.

Nämä jalkaiset keittoastiat ovat vain 5 dollaria! Tres tyylikäs !! Ranskan sipulikeitto, kukaan?

Suosikki edullinen kahvilatuoli (anteeksi toisto!): Wienin sivutuoli, 149 dollaria. Sitä tarjotaan myös valkoisena!

Rakastan myös tämän Mario Batali Polenta -hollantilaisen uunin aurinkoista sävyä Crate & Barrelille, 110 dollaria. Keltainen ja harmaa on tällä hetkellä niin kuuma yhdistelmä, samoin kuin Flamant -tyyli on kyse harmaasta. Pidän tarkalleen siitä, kuinka laatikon ja tynnyrin keittiön alueella he maalasivat seinien alaosan harmaana. Se on niin yksinkertainen hoito ilman mitään koristeita – samoin kuin niin ranskalaisia! Crate & Barrelissa on kaksi Kanadan sijaintia, Toronto ja Calgary.

Hyvää ruokahalua!

Katso lisää Ranskan maasta inspiroimaa sisustamista, katso maamme koristavan kuvagallerian.

Valokuvien hyvitykset: 1. Flamant2. Flamant3. Ranskalainen keittiöpöytä, laatikko ja tynnyri4. Artesia -tarjotin, laatikko ja barrel5. Jalkaiset keittoastiat, laatikko ja tynnyri6. Wienin sivutuoli, laatikko ja tynnyri7. Mario Batali hollantilainen uuni, laatikko ja tynnyri

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *