Uncategorized

Pal Slingbox myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Olemme juuri huomanneet, että PC -maailma näyttää myyvän Slingboxin PAL -version! Olemmeko unohtaneet lehdistötiedotteen? PC -maailman verkkosivuston tarkistamisen jälkeen paikallisessa myymälässä ei ole ketään, mutta joissakin muissa kokeiltuissa myymälöissä on varastossa. Kun maailmancup on vain muutaman viikon päässä, on varmasti valtava kiinnostus tähän laitteeseen, jonka avulla voit katsella live- tai nauhoitettua televisiota, joka on suoratoistoa kodistasi tietokoneelle tai älypuhelimelle kaikkialla maailmassa …

“Mikä on Slingbox?
Slingbox on laitteisto, jonka avulla voit katsella kodin satelliittia, kaapelia, digitaalista tai analogista televisiota missä tahansa! Olitpa kotona, puutarhassa, työssä tai toisella puolella maailmaa, Slingboxin ainutlaatuinen ohjelmisto antaa sinun katsoa, ​​hallita ja jopa tallentaa koti -TV -tilauksesi. Olipa työpöytätietokone, kannettavan tietokoneen työskenteleminen tai Windows Mobile PDA -sovelluksen avulla – televisioosi on saatavana missä tahansa – riippumatta siitä, missä olet !!!!

Onko kuukausimaksuja?
Slingboxin avulla suoratoat TV -lisenssin ja satelliitti-/kaapeliyhteyden kautta jo maksanut TV -sisällön. Ne eivät ole kuukausimaksuja eikä mitään tilausmaksuja.

Kuinka se toimii?
SlingBox käyttää nykyistä langatonta verkkoasi suoratoistaa sisältöäsi Internetissä, jolloin se on saatavana pääsyyn yksilöllisen käyttäjätunnuksen kautta. Slingboxin asettamisessa on 3 yksinkertaista vaihetta… 1) Kytke taivas/kaapeliruutu Slingboxiin käyttämällä vakiona S -videoyhteysjohtoa
2) Kytke reititin/modeemireititin Slingboxiin Ethernet -kaapelin avulla
3) Lataa SlingPlayer -ohjelmisto tietokoneellesi/kannettavalle tietokoneellesi tai PDA: lle ja aseta käyttäjätilisi – ja poissa!

Kuinka monta laitetta voin kytkeä Slingboxiin?
Slingboxiin on 3 tuloa: koaksiaalista, s-video ja komposiitti. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää jopa 3 videosignaalia Slingboxiin. S-Video- ja komposiittivideotulot jakavat kuitenkin yhden äänitulon.

Entä jos satelliittilaatikkoni ja reitittini ovat eri huoneissa?
Tehokkain tapa on käyttää langatonta tukiasemaa. Tämän avulla voit kytkeä SlingBoxin verkkoosi langattomasti. Katso lisätietoja langattomasta verkottumisesta.

Mikä sisältyy sarjaan?
Slingbox, ilmakaapeli, RCA-komposiittiääni/videokaapelit, S-Video-kaapeli, virtalähde, verkkokaapeli, IR-emitteri, Quick Settup Guide, SlingPlayer-ohjelmisto, SCART-sovitin

Mitkä ovat vähimmäismääritysvaatimukset?
Windows XP/Pro/Home/MC tai 2000 käyttävät kaikki Slingplayer -ohjelmistoa. Tarvitset myös Intel Pentium 4 1 GHz: n vähimmäiskäsittelyn, 100 Mt ilmaisen kiintolevytilan, näytönohjain (24bit), äänikortti (16bit), CD -ROM -asema, verkkoyhteys (10/100 Ethernet) ”

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *