Home & Living

Video: Fibaro Z-Wave Smoke anturi

Puolan viisas talon asiantuntija Fibaro toimittaa nyt uuden Z-Wave-savuanturinsa. Kutsutaan “todennäköisesti pienin langaton savuanturi maailmassa”. 60 punnan järjestelmä integroituu myös moniin markkinoilla tarjottaviin langallisiin hälytysjärjestelmiin.

Kehittynyt tuotantoinnovaatio pystyi minimoimaan anturikomponentit huomattavasti, mikä tekee Fibaro -anturille edistyneimmän tämän tyyppisen laitteen, jota tarjotaan markkinoilla, samoin kuin liiketoimintamme johtava langattomien savuanturien valmistus.

Voit linkittää anturin 12 tai 24 VDC -sovittimeen, jos haluat. Tai jätä se akkukäyttötilaan ja ota iloa jopa 3 vuotta keskeytymättömän toiminnan aikana. Paksut vahvistetut seinät, jotka keskeyttävät langattoman viestinnän? Voit yhdistää Fibaro -savuanturin hälytyskeskukseen, jolla on lanka.

Sisäänrakennettua RGB-LED-signalointiodia voidaan käyttää Z-Wave-verkkoalueen merkitsemiseen. Oikea viestintä House Center 2 -ohjaimen kanssa on hyvin toimivan Fibaron älykkään talojärjestelmän perusta.

Anturi voi olla vuorovaikutuksessa hälytysjärjestelmän navan kanssa kaapelilla tai langattomasti Z-aaltoverkon kanssa. Vaikka Z-Wave Network -lajike on myös viikko, joka mahdollistaa suoran viestinnän House Center 2: n kanssa, jokainen järjestelmäväline voi toistaa radiosignaalin, joka mahdollistaa Fibaro System -elementtien asentamisen kodin kauimpaan nurkkaan.

Katso alla olevasta videosta paljon enemmän savuilmaisimesta plus uuden Fibaro Z-Wave Motion -anturin yksityiskohdat (noin 2:00 merkinnän ympärille) sekä ele-anturille myös lopussa.

Saatavana Amazonilta

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
MCO House A8-9 Multi-anturi/Z-Wave Plus -lämpötila-anturi, kosteus, PM2.5, CO2, COV, PIR, Lighting, …
Ei vielä pisteitä
216,58 £
päästä

2
Fibaro, joka on yhteensopiva älypuhelimen FGSD-002 Savuilmaisimen kanssa
96 arvostelua
£ 54,99
päästä

3
Frient älykäs savuhälytys | Langaton päätelanturi | Välitön ilmoitus | Fi 14604 | …
64 arvostelua
33,69 puntaa
päästä

fibaro.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *