Uncategorized

Oleskelu Loxone Smart Show Home – osa 3

osassa 1 käsittelimme oleskelumme Loxone Show Home -tapahtumassa ja osassa 2 tarkistimme Loxone -pääkonttorin.

Tässä viimeisessä osassa tarkastellaan muita 4 sivustoa, jotka tarkistimme viikonloppuna Itävallassa ja Saksassa.

Baudisch

Baudisch on kokonaan Loxone -ryhmän omistuksessa, ja se valmistaa erilaisia ​​ovien sisäänpääsyjärjestelmiä, mukaan lukien Loxone -sisäpuhelin.

Äskettäisen tuotantolaitteiden investoinnin jälkeen Baudisch vastaa nyt myös täällä olevien loxone -moduulien valmistuksesta. Se on myös koti monille testausasemille ja EMC -laboratoriolle, joten se pystyy hallitsemaan kaikkien loxone -tuotteiden todentamista.

Näimme tämän huomattavan uuden 2 miljoonan euron valmistajan, joka voi juottaa poikkeuksellisen miljoonan SMD (Surface Mount Device) -komponentin päivässä.

Opas Stephan näytti meille, kuinka moduulit luodaan alun perin käynnistyskuormaajalla aluksella, ennen kuin lopullinen laiteohjelmisto ladataan, koska jokainen yksikkö tarkistetaan erikseen ja pakattu jakeluvalmiina.

Näyttöhuoneisto

Saman rakennuksen ylimmästä kerroksesta on käytetty saksalaisen Loxone Show -huoneiston tai huoneiston luomiseen, ja opas Daniel vei meidät rakennuksen ympärille.

Se on eräänlainen mini-versio itävaltalaisesta näyttelykodista ja on toinen loistava resurssi Loxonelle osoittaa tekniikansa ominaisuudet arkkitehdille, sisustussuunnittelijoille, kodin kehittäjille ja itserakentajille.

Itävaltalainen itse rakennus

Ja puhuttaessa itsevalmistajista, Itävallassa seuraavana päivänä otimme matkan 30 minuutin päässä Loxone -tukikohdasta, jossa tämä upea uusi perheen asunto rakennetaan yhdelle alueen näennäisesti rajattomasta tarjonnasta hämmästyttävän upeita rinteitä.

Ulkoinen varjostus on erittäin suosittu näissä osissa ja näiden ikkunaluukut automatisointi on tyypillisesti älykäs kotimatkan alku monille itävaltalaisille ja saksalaisille.

Oli mielenkiintoista nähdä tässä käytetyt erilaiset rakennusmenetelmät, etenkin savilohkot ja ulkoinen eristys.

Tässä kodissa on asennettu yksityiskohtainen loxone -järjestelmä, mukaan lukien valaistus, varjostus, turvallisuus ja lämmitys.

Käytävän sähkökaapit olivat siistit ja saavutettavissa muodossa, jota emme ole tottuneet näkemään Isossa -Britanniassa.

Gasthof Post -hotelli

Pysäkki lounaalle Gasthof Post -hotellissa oli tervetullut mahdollisuus kokeilla joitain paikallisia kalkkunan schnitzeliä ja nähdä paljon enemmän loxonia toiminnassa.

Hotellin äskettäinen palautus sisälsi 4 miniserverin asennuksen tämän asennuksen valtuuttamiseksi, ja se tarkastelee sellaista asiaa, jota Loxone pyrkii, kun he pyrkivät laajentumaan vieraanvaraisuusalaan.

Voit lukea paljon enemmän Gasthof Post -asennuksesta täältä ja tarkistaa tämän videon asennuksesta (saksaksi, mutta voit kytkeä englanninkieliset tekstitykset päälle).

Pfarramt Kollerschlag -kirkko

Ja vain varmistaaksesi, että Loxone todella voidaan asentaa mihin tahansa, viimeinen pysäkkimme oli Pfarramtin kirkossa Kollerschlagissa myös heidän asennuksensa tarkistamiseksi.

Tälle upealle rakennukselle annettiin älykäs merkintä vuonna 2015, mukaan lukien lämmitys ja valaistuksen hallinta.

Loksoni

Viikonloppumme tarkistamme Itävallassa ja Saksassa pakattuna niin paljon, ja se oli erityinen tilaisuus oppia yrityksestä.

Jälleen kerran huomattava kiitos Loxonelle, etenkin Philippille, Tyronille, Florianille, Kristalle ja Scottille niin ikimuistoisen viikonlopun aikana!

Jos harkitset omaa älykästä kotiasi tai haluat vain selvittää paljon enemmän Loxonesta, katso – tarkista –

Loxone.com

Lue kaikki 3 osaa Loxone -sarjan tarkistamisesta… Osa 1 – oleskelu Loxone Smart Show Homepart 2: ssa – oleskelu Loxone Smart Show Homepart 3 – oleskelu Loxone Smart Show Home

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest10
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *