Home & Living

Katsaus: RavPower RP-PB14 XTREME-Viimeinen kannettava akku, jota koskaan tarvitset?

Olen alkanut ajatella, että minulla voi olla ongelma. Kiinnostukseni ulkoisiin akkuihin voi muuttua fetissiksi, mutta nämä energiakaupat ovat ratkaisevan tärkeitä digitaalisten elämäntapoihimme. Nykyinen elektronipumppu, jonka ruokahalu on, on RavPower RP-PB14 Xtreme.

Xtreme on vihje tälle yksiköille, tämä on yksi lihava voimapakkaus. Punnitaan yli puolen kilon ja mitat 18,5 cm x 12,4 cm x 1,8 cm, tämä ei sovi taskuun. Mutta sen valtava kapasiteetti on sen etu ja se on silti riittävän pieni sopimaan melkein mihin tahansa laukkuun.

Esimerkiksi 23 000 mAh 5 V: n lähtö lataa täydellisesti iPhonen noin 12 kertaa, Galaxy S4 noin 7 kertaa ja jopa iPad -ilma tyhjästä täyteen kahdesti. Lisäksi akku voi tuottaa myös suurempia jännitteitä virta -verkkokirjoihin, kannettaviin tietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin.

Pakkaus

Itse akun lisäksi sarjassa on 4 laturiideoita mobiililaitteille (Samsung, Nokia, Tiny ja Micro USB) sekä 2 x USB -virranjohdot sekä 10 laturiidea kannettaville tietokoneille (katso alla) ja DC aiheuttaa ne. Siellä on myös huopakanta, joka pakata kaiken.

Tunne voima

Pieni LCD -näyttö antaa yksikölle laadun ilmaa ja näyttää solujen jäljellä olevan tehotason (molemmat visuaalisesti palkeissa sekä prosentuaalinen arvo). Lisäksi USB -symboli ilmestyy lataamalla jommankumman USB -portin läpi.

Ylä -alumiinirunko (muovinen pohjaosa) auttaa lämmön hajoamisessa ja kotelon yläreunaa pitkin on 4 porttia. Vasemmalta oikealle on ensin syöttöportti, tätä käytetään akun lataamiseen toimitetusta AC-verkkokaupasta (15-24 V 2A), joka työskentelee ympäri maailmaa, koska se on 100–240 V 50-60Hz. Täysin lataaminen kestää noin 6 tuntia.

Seuraavaksi on USB 2 -portti, tämä on 2,5A -lähtö, joka lataa iPadin täydellä nopeudella sekä muilla virran ahneilla laitteilla, kuten Galaxy Tab tai Nexus 7. USB 1 -portti on vakio 1.0A -lähtöllesi iPhone, Android-älypuhelin, kannettava pelikonsoli jne. Viimeinkin oikealla portti on kannettavien tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden lataamisen tasavirta.

Tarkista kannettavan tietokoneen vaihtovirtasovitin selvittääksesi vaaditun jännitteen ja pidä sitten yhden toiminnon painiketta painettuna, kunnes jännitearvo alkaa vilkkua. Paina painiketta uudelleen, jotta voit kiertää lähtövaihtoehtoja (9, 12, 16, 19 ja 20 volttia). Kun olet saapunut oikeaan arvoon, jätä se vilkkumaan muutaman sekunnin ajan ja se pysähtyy ja lukitsee siihen lähtöön.

Pakkaukseen sisältyvät 10 muistikirjan vinkkiä yhdistävät akun moniin yksiköihin Acer, ASUS, Benq, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony ja Toshiba.

MacBook -kotitaloutena on ilmeinen laiminlyönti kyseisestä luettelosta, epäilemättä Applen omistusliittimen takia. Nopea haku näyttää kuitenkin nämä edulliset Apple Magsafe- ja Magesafe 2 -johdot, joten voi olla mahdollista kiinnittää jotain Cupertino -tietokoneellesi. Mutta kytke kaikki Heath Robinson -sarjat kiiltävään, kalliiseen MacBookiin omalla vastuulla.

Voit käyttää molempia USB -älykkäitä portteja kerralla (3,5A Max) ja jopa ladata samanaikaisesti 3 laitetta lisäämällä kannettavan tietokoneen samanaikaisesti (4,5A Max kokonaislähtö). Ohjeet viittaavat 80%: n tehokkuuteen, jonka mukaan yksikkö “kuluttaa noin 20% kokonaiskapasiteetista, mukaan lukien virtahäviön lämmön lämmön ja jännitteen muuntamisen”.

RavPower sanoo, että niiden yksikön käyttämät litium-polymeerisolut ovat paljon vakaampia ja turvallisempia kuin Li-ion ja ne ovat hyviä yli 500 latausjaksolle. He haluavat myös osoittaa myös tämän yksikön muut turvaominaisuudet ja lainaamaan suojaa ylikuormitusta, liiallista, ylivirta-, ylikuormitusta ja oikosulkua varten automaattisen shittiä alaspäin tarvittaessa. Normaalissa käytössä yksikkö virtaa automaattisesti 5–20 sekuntia sen jälkeen, kun se on irrotettu.

Alalinja

Pakatimme äskettäin RP-PB14: n pitkälle perheautomatkalle ja vaikka autossa oli käytettävissä USB-virtaa, takaistuimen matkustajat mieluummin käyttivät akkua, koska se osoitti, että ne (lyhyet) salamat ja mikro-USB-johdot eivät olleet niin venytetty ja rajoittava kuin ne olivat kytkettynä auton adapteriin.

RavPower -yksikön massiivinen kapasiteetti olisi erityisen hyödyllinen pitkillä lennoilla. Vaikka olen havainnut, on lisääntynyt riski, että hänet vedetään lentokenttäturvallisuuteen nykyään akkulla käsimatkatavaroissa. Minut on pysäytetty röntgenkuvassa 4 viimeisestä 4 viimeisestä lennosta, jotka ottivat käyttöön, jotta he voisivat tarkastella tarkemmin tätä pienempää akkua.

Tyttäreni voi näennäisesti tyhjentää minkä tahansa älypuhelimen akun vain muutamassa tunnissa, ja kun hän aloittaa yliopiston muutamassa viikossa, tämä on täydellinen laite hänen reppuunsa. Suosio muiden kanssa IT-opiskelijoiden on oltava varmoja, kun Word saa ulos, että hän pakkaaa virtalähteen, joka pitää useita laitteita, jotka ovat mehutettuja koko päivän ajan.

RavPower Xtreme on tukeva, suuren kapasiteetin energialähde, joka näkee paljon ihmisiä monien päivien ajanMatkusta, retkeily, sähkökatkos tai mitä tahansa. Jos olet tarpeeksi joustavan lihavan akun jälkeen, joka on riittävän joustava lataamaan paljon moderneja elektroniikkaa, se on varmasti kelvollinen ehdokas kenelle tahansa.

Saatavana Amazonilta

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
CoolreaLll -Powerbank 20000mAh, hyödyllinen ulkoinen akku 2 nopeaa lähtöä (2.0A + 2.0A), kannettava …
1 068 arvostelua
£ 17,99
päästä

2
Ugreen 20000mAh Power Bank PD 20W Fast lataus USB C Portable Charger Akkupakkaus yhteensopiva …
19 arvostelua
£ 42,99
päästä

3
RIWNNI USB Power Bank 20000 MAH: n korkean kapasiteetin akku tyypin C virransyöttö PD 18 W Mobile …
1 320 arvostelua
£ 13.90
päästä

ravpower.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *