Uncategorized

Smart Shades Solar Powered Bluetooth Blind Motor, jota hallitaan puhelimestasi

, alun perin väkijoukko rahoitettu (ja lisäämällä 874% tavoitteestaan), Smart Shades on älykäs bittiharjainen bluetooth -sokea ohjain.

Moottorijärjestelmä kiinnittyy sävyjäsi johtoon ja voit hallita useita kaihtimia älypuhelinsovelluksesta (Android ja iOS). Käsikirjan hallinnan lisäksi voit käyttää sovellusta päivittäisten tai tavallisten rutiinien asettamiseen jokaisen huoneen automatisoimiseksi.

Jos puhelimesi ei tule käsittää, voit hyödyntää ‘Smart Touch’ -toimintoa ja hallita kaihtimia koteloon kehitetyn anturin kautta.

Energiansäästötila käyttää viisaita sävyjen kevyen anturia auringonaktiivisuuden määrittämiseen, ja se on kaihtimet, kun aurinko nousee. Lisäksi on tulossa uusi ohjelmistopäivitys, jonka avulla järjestelmä voi määrittää aurinkoenergian ja sulkea kaihtimet pitämään talosi välittömästi kesällä.

Järjestelmää voidaan käyttää pienellä aurinkopaneelilla, joka on laitettu ikkunaan. Sitä voidaan myös virtaa litium -akun langallisella laturilla, jossa valoa ei ole riittävästi (noin 2 kuukauden akun käyttöikä latausta kohden tai jätä kytkettynä pysyvästi virtaan).

Saimme erinomaisen yksikön esittelyn ja keskustelimme Wazombi Labs -yrityksen kanssa tämän vuoden laitteessa, joka näyttää verkossa, samoin kuin he kertoivat meille, että heidän naapurustonsa on jo integroitu SmartThingsiin ja muihin talon automaatiojärjestelmiin tämän Raspberry Pi -asetuksen kautta.

Asennustekniikoilla (kaksipuolinen teippi tai ruuvit) sekä aurinkoenergiaviisasten sävyt näyttävät erinomaiselta vaihtoehtona vintage -asennukselle kodin ympärille.

Älykkäitä sävyjä tarjotaan nyt noin 55 puntaa langallisesta versiosta sekä 69 puntaa aurinkoenergialle. Tarkista videot ja alla olevat linkit.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1

viisas sokea rulla moottori sähköverhoketjun rullavarjostin asema aurinkopaneelilla Tuya Wise App, …

83 arvostelua

£ 62,99

Osta Amazonista

2

Sokea rulla moottoriviisas moottori ketju sähköverho rulla Tuya -sovellus Remote Hallitse sävyä …

1 arvostelu

59,99 puntaa

Osta Amazonista

3

Moottoroitu viisas sokea ikkunaan kaukosäätimellä – Li -Battery latautuu viisas moottori ketju …

Ei vielä pisteitä

56,09 puntaa

Osta Amazonista

Wazombi.com: Somasmarthome.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *