Uncategorized

SMA Sunny House Manager maksimoi itsenäisen käytön aurinkoenergialle

, jotka vientivät kotimaan aurinkoenergia -PV -järjestelmiin luodun käyttämättömän energian, on huono idea. Alueemme nykyinen hinta on vain noin 0,03 puntaa / kWh, samoin kuin jotkut maat eliminoivat vientitariffit kokonaan,

On paljon parempaa kuin käyttää jokaista talosi unssia, joka teki energiaa itse sekä hyvin ymmärretyn saksalaisen valmistajan SMA: n avulla, joka auttaa sinua tekemään sen automaattisesti. Kysyimme muutamia huolenaiheita heidän järjestelmästä …

SMA Sunny House -päällikkö näyttää olevan luotu maksimoimaan itsekulutus taloihin, joissa on aurinkoenergia. Voitko selittää normaalin skenaarion?

SMA Sunny House -päällikkö on asennettu kotitalouskotiin, jos ihmiset haluavat hyödyntää itse tuottamaa PV-energiaa sekä taloudellisimmalla että älykkäällä tavalla. Sunny House Manager näkee kaikki kodin energiavirrat, määrittää mahdolliset kustannussäästöt välittömästi ja lisää aurinkoenergian käyttöä. Tätä varten se kokoaa ja yhdistää PV -järjestelmän tiedot sekä kodin energian käyttötiedot. Koska Sunny House Manager on yhteydessä suuriin kodinkoneisiin, se optimoi energiavirran kaikkien sopivien tonneiden ja tarjotun aurinkoenergian välillä.

Tarvitsetko akun säilytystilaa sekä uutta invertteriä talonhoitajan hyödyntämiseksi?

Ei, Sunny House -päällikkö voidaan myös hyödyntää ilman akkujen varastointia sekä jo olemassa olevissa PV -järjestelmissä, joissa on SMA -invertterit.

Voiko järjestelmä hyödyntää ulkoisia tietoja, kuten sääolosuhteiden ennusteita päivien sukupolven ja suunnitelman lainaamiseksi?

Kyllä, Sunny House -päällikkö käyttää erityisesti optimoitua PV -ennustealgoritmia, mukaan lukien Webin sääolosuhteet.

Kotipäällikkö pystyy hallitsemaan erityisiä laitteita, kuten Miele @ Home -laitteista. Onko olemassa menetelmää myös vanhempien “tyhmien” laitteiden hallintaan?

Kyllä, vanhempia laitteita voidaan hallita SMA-radiokontrolloitujen pistorasioiden avulla, jotka voidaan ostaa sarjasta Sunny House -päällikön kanssa.

Mitä viestintätekniikoita talonhoitaja käyttää vuorovaikutuksessa kodin ympärillä olevien laitteiden kanssa?

Järjestelmä voi hyödyntää Ethernet / Plugwise-radiokontrolloituja pistorasioita Ethernet-Zigbeen ja oman SMA-radio-ohjattavien pistorasioiden avulla Bluetoothin avulla.

Kuinka paljon laitteita / piirejä voi HM -näyttöä sekä hallita samoin kuin online -tietoa?

Virran käyttöä voidaan seurata jopa 23 laitteella, joissa aktiivinen hallinta on jopa 12. Tietoja tarjotaan Internetissä aurinkoisissa / aurinkoisissa paikoissa Internet -portaalissa.

Tekeekö järjestelmä päätöksiä itsenäisesti vai onko talon omistaja ohjelmoitu?

Kun talon omistaja on asettanut parametrit mieltymyksilleen, esim. Mihin aikaan hän tarvitsee astianpesukoneen tai pesuvalmistajan ohjelman valmistumisen, järjestelmä toimii erikseen ja valitsee sopivan aloitusajan kustannusten optimoidulle energiankulutukselle.

Voiko talonhoitaja olla koko talon automaatiojärjestelmä vai onko se lisäosa yhteen?

Viisaan talon tilanteessa SMA: n keskittyminen on energian tehokkuuteen automatisoidulla laitteella ja säilytysvalvonnalla. Lisäksi koko talon automaatiojärjestelmä käsittää yleensä myös laitteiden etähallinnan sekä turvallisuus-/terveyssovellukset. SMA: n järjestelmä voidaan integroida muihin viisaita talojärjestelmiin. Avoimen käyttöliittymäpolitiikkamme tukee täydellistä integraatiota yksityiskohtaisiin viisaita talon järjestelmän kojetauluja.

Voidaanko talon omistaja asentaa talonhoitajan vai vaatiiko se ammattimaisesti asennusta?

Ehdotamme koulutetun asentajan asennusta. Järjestelmän käyttöjärjestelmän käyttöjärjestelmän käyttö on sekä tasaista ja tuottaa suuria energiakustannussäästöjä laitteiden automaattisen hallinnan ja tallennusjärjestelmien avulla.

Kiitos, että puhuit meille. Mikä on paras paikka löytää paljon enemmän talonhoitajasta?

Kiitos, voit löytää kaikki tiedot, lataukset jne. Sunny House Manager -sivustolta.

www.sma.de: aurinkoenergiamonitori

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *