Uncategorized

Ihana historiallisen talon sisällä Niagara-on-the-Lake

Brett Sherlock sekä James Booty’s Historic House Niagara-on-the-Lake on ylin pikkukaupungin perintötila. Antiikki, tuoreet liinavaatteet, sarvikukka sininen ja nykytaite, Hill House, kuten he ovat nimenneet, on erinomainen siinä harvinaisimmassa lämmön ja kiillotuksen sekoituksessa. Ei ole yllättävää, että Brett on Christien Kanadan toimitusjohtaja ja Christien toimitusjohtaja. Hänen ukko James on hyväntekeväisyysjärjestö LA Fondation Emmanuelle Gattuso. Mene kerroksen sisälle ja löydä salaisuudet sen pitkäikäisen viehätysvoiman takana.

Liittovaltion tyyliset suolalaatikon kodin mustat ikkunaluukut ja valkoiset koristeet ovat sopivasti muodollisia, kun taas vapaamuotoiset pubipuu, marjakuusi ja holly takaavat, että ulkopinta ei näytä yhtä painikkeelta.

“Olemme perustaneet rutiinin, jossa meillä on varhainen aamukahvi tässä tilassa, koska se on itään ja valo on uskomaton”, James toteaa. Yhdistelmä vaaleansinistä ja neutraaleja liinavaatteita, helppo sisal matto ja nykytaite tarjoavat puhtaat vastakohdat kodin tavanomaisille luille.

Mantelia pidetään sotkeana, varattu vain Bobbie Russonin nykyaikaiselle brittiläiselle asetelmalle sekä kahdelle 1800-luvun irlantilaiselle kristallikomotiolle. Sekoitus tavanomaisia ​​tuoleja eri materiaaleissa tuottaa viileämmän ilmeen kuin vastaavat sarjat.

Brett ja James viihdyttävät usein, samoin kuin Maison Jansen -pelapöydän olohuoneeseen. 1800-luvun ranskalaiset tuolit on monogrammoitu b: llä (saalis) tai s (Sherlock)-sopivalla pariliitoksella, toteaa Brett, alueelle, jota rutiininomaisesti näkee bluffeja.

Keittiön helppo herkkyys, Shaker-tyylisistä kaappeista perinteiseen mustaan ​​ja valkoiseen palettiin, tekevät siitä ajatonta. Brittiläisen huonekalusuunnittelijan ottama kilpa -ajoneuvovalokuva (ja lahjakas) sekä Christien Yhdistyneen kuningaskunnan puheenjohtaja David Linley lepää rennosti tiskillä. Puupöydällä, joka on kiinnitetty maalaustelineeseen, on Niagara-joen ja venesataman laatta kohtaus 1900-luvun alkupuolella.

Ruokailutilaan vaikutti belgialainen suunnittelija Axel Vervoordtin rauhallinen, minimalistinen tyyli. “Halusimme sen olevan todella puhdas ja riisuttu”, James toteaa. 1800-luvun Gustavian-pöydän ympäröivä 1930-luvun Tanskan tuolit tarjoavat avaruuden nykyajan viistoon.

”Kun ostimme talon, mikä oli pimeää. Meidän piti kumota kaikki tämä tarjotaksemme itsellemme nykyaikaisen kankaan ”, Brett toteaa. Muutama kerros Benjamin Mooren pilvivalkoista maalia sekä kermaisiin valkoisiin liinavaatteisiin liu’utettuja sohvia teki tekniikan fantastisessa huoneessa. Kirjojen täynnä olevat rakennukset auttavat suurta aluetta tuntumaan viihtyisästä. Jamesin myöhäinen äiti, Wendy-Claire Booty, teki keraamiset veistokset mantelissa.

”Puutarhatila on suositeltava alue, koska se houkuttelee niin paljon valoa. Tässä tilassa ei ole lämmitystä, mutta voimme viettää tunteja täällä aurinkoisella talvikauden iltapäivällä ”, James toteaa. Duo pelasti antiikkisen paju tuolin aitapinoista, joka oli jäljellä läheisen kartanon uudelleenmuodostumisen aikana.

Maanpäällinen suklaa sekä harmaa ympäröivät ensisijaista makuuhuonetta, tuovat lämpöä ja nykyaikaisuutta avaruuteen. Huonekalujen päälle kerrostetut kevyet himmennykset, ylelliset matot ja huovat tarjoavat sekä mukavuutta että tyyliä.Ensisijainen kylpyhuoneen soikea kylpyamme sopii täysin kaksinkertaisen ikkunan alapuolelle. Englantilainen nojatuoli, joka on verhoiltu harmaalla pellavassa, on tavanomainen huomautus.

Brett ja James jakoivat amerikkalaisen liittovaltion kehyksen tehdäkseen vierashuoneessa sijaitsevien parivuoteen päätylaudat.

Italiassa ostettu Murano -lasipöytävalaisin sekä Lontoon Portobello -markkinoilta löydetty vintage -peili ovat henkilökohtaisia ​​kosketuksia vierashuoneessa.

Lisä makuuhuone päätyi Brettin pukuhuoneeseen. Hän yhdisti Ranskan maakunnan antiikkia, joka on sidottu historiallisen harmaan seinien kanssa. “Kuten sellainen, jonka löysit Fort Georgessa”, hän sanoo. Pellava sekä Grosgrain -nauhoitettu tyynyt tekevät tästä myös fantastisen alueen nukkumaan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *