Uncategorized

Mode -verkot jopa 6 iPodia kodin ympärillä

SpeakerCraftin uusi tila (Music On Demand Experience) -näppäimistö antaa sinun käyttää 6 kodin ympärille telakoitettuja iPodia ja hallita omaa jukebox -tuotteitaan FM/ FM/ Olen radio…

”Yksinkertainen ja helppokäyttöinen, tila kiinnittyy huuhtelemaan seinässä missä tahansa kodin huoneessa. Taustavalaistu painikkeet ovat helppo lukea ja ne tarjoavat erilaisia ​​toimintoja ohjattavan lähteen mukaan. Siellä on myös omistautunut äänenvoimakkuuden hallinta -nuppi, jossa asteittainen taustavalo osoittaa visuaalisesti todellisen äänenvoimakkuuden. Tämä on kriittistä olosuhteissa, joissa äänenvoimakkuutta muuttuu sävelien välillä tai kun musiikki on haalistumassa sisään tai ulos …

Lue … Järjestelmän sydän on vierityspyörä, jonka avulla voit käsitellä ja valita monien valikoita ja toimintoja värillisellä näytöllä. Prosessi on intuitiivinen ja helposti tarttunut olemaan kaikki kotona. Vieritä vain ja napsauta haluamaa valikkoa tai komentoa ja järjestelmä vastaa välittömästi.

Mode tarjoaa paljon tietoa, mukaan lukien viritysnimikkeet, albumin nimet, taiteilijat, soittamisluettelot ja genrejä iPodilta, Mode Jukebox Music Server, AM/FM -esiasetusasemilta ja XM -radiosta. Tilassa on myös infrapunasäyttö, joka mahdollistaa järjestelmän hallinnan kaukosäätimestä sängyn asennosta tai sohvan lepotutkimuksen aikana.

Hallitaanpa näppäimistöstä tai kaukosäätimestä, järjestelmä voidaan ohjelmoida suorittamaan useita toimintoja yhdestä painikkeesta. Esimerkiksi, painamalla yhtä painiketta voi kytkeä järjestelmän käyttöön, valita Mode Jukebox, reitittää musiikki mediahuoneeseen, valita suosikkikappale tai albumi ja säädä äänenvoimakkuus esiasetettuun tasoon. Toinen komento voi kytkeä CD -soitin päälle, valita sen lähteenä, laittaa se pelitilaan ja lähettää sen jokaiselle talon huoneelle. Yksi komento voi myös sulkea koko järjestelmän päivämakuuhuoneesta päivän lopussa. ”

speakercraft.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *