Uncategorized

Helvar lanseeraa New Look Smart Home Control -paneelit

Helvar on julkaissut uusia ohjauspaneeleja Digidim -valikoimansa älykkäitä kodinvalaistuksia varten. He sanovat, että uudet mallit raikastavat olemassa olevien levyjen ulkoasun säilyttäen samalla rakennuslaadunsa ja toiminnallisuutensa.

“” Valaistusohjausjärjestelmän usein käytettyjä rajapintoja ovat ohjauspaneelit “, sanoo Helvarin kansainvälinen palvelun kehittämisjohtaja Alan Jackson.” Edellinen mallisimme oli klassikko, joka on kestänyt ajan testin. Meillä on kuitenkin kuitenkin. Päivitti nyt sen sopimaan nykyaikaiseen suunnittelun suuntauksiin. Itse asiassa meillä on nyt painikepaneelit tai etulevy täydentääksesi kaikkia sovelluksia, sisustus- ja ohjausskenaarioita. ”

Uudet paneelit tarjoavat suurempia painikkeita ja uudelleensijoitettuja etulevyjä, jotta loppukäyttäjälle tehostetaan esteettistä valintaa. Jokaisen paneelin avulla käyttäjä voi hallita järjestelmää palauttamalla kohtaukset painikkeen kosketuksella. DigIDIM-modulaarinen paneelialue toimitetaan esiohjelmoituna, joten se toimii ulkopuolella ja se on helposti määritetty uudelleen jokaiselle asiakkaalle tai sovellusvaatimukselle. Lisäksi alueen modulaariset paneelit on varustettu LEDillä, jotta voidaan osoittaa, mikä kohtaus on valittu, ja infrapunavastaanotin lisäohjausvaihtoehtoihin.

Helvar haluaa tehdä siirtymisen uusiin malleihin saumattoman, joten kaikki uudet paneelit ovat täysin yhteensopivia nykyisen Digidim -alueen kanssa, käyttämällä mahdollisuutta korvata tai päivittää olemassa olevia digidim -paneeleja ja hyödyntää olemassa olevia johtoja ja takalevyjä “.

www.helvar.com: Paljon enemmän valaistusohjausartikkeleita

Haluta lisää? – Sinun on seurattava meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilata RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *